Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : dekoracija

dečak
21:27 Porodica

Dečak (5) kao MEDICINSKO ČUDO: Napravio svoje prve korake uprkos ATROFIJI MOZGA, snimak oduševio SVET (VIDEO)

jelka
10:00 Dom i saveti

Kada se SKIDA novogodišnja dekoracija? Šta može LOŠE da vam se desi ako to ne uradite pre KINESKE Nove godine!

GENIJALNE ideje za NOVOGODIŠNJU dekoraciju: Unesite prazničnu čaroliju u svoj dom, budite PRVI sa ovim idejama
08:20 Lepota i Moda

GENIJALNE ideje za NOVOGODIŠNJU dekoraciju: Unesite prazničnu čaroliju u svoj dom, budite PRVI sa ovim idejama

Da lakše pregurate sumornu JESEN: Stvorite filmsku atmosferu u vašem domu sa samo nekoliko JEFTINIH stvarčica
10:03 Dom i saveti

Da lakše pregurate sumornu JESEN: Stvorite filmsku atmosferu u vašem domu sa samo nekoliko JEFTINIH stvarčica

soba
10:57 Dom i saveti

Ovaj jedinstveni SAT je pravi HIT: Najmoderniji dodaci za dekoraciju vašeg DOMA ove jeseni

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

česma
09:12 Dom i saveti

Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista

dnevna soba
18:25 Dom i saveti

Ugao kuće koji je magnet za novac: 3 koraka do privlačenja bogatstva - i samo gledajte kako se pare slivaju u novčanik

žalfija
16:48 Dom i saveti

Nećete verovati zašto svi sad stavljaju žalfiju kraj kreveta: Evo šta krije ova moćna biljka

watch-icon

Preporučujemo

princeza Dajana
11:07 Porodica

Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!

leonardo
10:52 Poznati

Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

telefon
10:02 Ispovesti

Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

žena
09:25 Ispovesti

Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.