08:50 Ispovesti Tviter gori posle ove objave: Nakon dve godine veze, momak joj je priznao da voli bivšu
19:00 Poznati "Zamislite roditelje kojima se DETE nije vratilo iz škole": Poznate ličnosti komentarišu tragediju i pitaju se DOKLE smo mi došli kao društvo
20:30 Ispovesti Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja
20:12 Ispovesti Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?
20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
13:40 Ispovesti Da li biste zbog partnera ugasili profil na društvenim mrežama? Za neke je to najjednostavnija stvar, a drugi bi se radije odrekli partnera
18:00 Ispovesti Tata iz Srbije ima tri pravila za budućeg ZETA: Momci se hvataju za glavu, treći zahtev samo MESAR može da ispuni
07:50 Porodica Žene u Srbiji su POBESNELE nakon Petrovog pitanja: Da li je moguće da fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?
11:25 Porodica "Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA
15:44 Ispovesti Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje