08:50 Ispovesti Tviter gori posle ove objave: Nakon dve godine veze, momak joj je priznao da voli bivšu
19:00 Poznati "Zamislite roditelje kojima se DETE nije vratilo iz škole": Poznate ličnosti komentarišu tragediju i pitaju se DOKLE smo mi došli kao društvo
20:30 Ispovesti Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja
20:12 Ispovesti Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?
20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
13:40 Ispovesti Da li biste zbog partnera ugasili profil na društvenim mrežama? Za neke je to najjednostavnija stvar, a drugi bi se radije odrekli partnera
18:00 Ispovesti Tata iz Srbije ima tri pravila za budućeg ZETA: Momci se hvataju za glavu, treći zahtev samo MESAR može da ispuni
07:50 Porodica Žene u Srbiji su POBESNELE nakon Petrovog pitanja: Da li je moguće da fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?
11:25 Porodica "Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA
15:44 Ispovesti Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!