13:59 Ispovesti Bolje da ne dođeš na svadbu: Trebalo je da joj budem kuma, ali se predomislila pred venčanje, razlog me šokirao!
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
21:18 Ispovesti Kumovi otkrili koliko para stavljaju u koverat: „Koju cifru da dam mladencima kad zarađuju 5 puta više od mene?!“
07:51 Porodica Uzmite u obzir: Prema starim verovanjima ove osobe nikako ne bi smele da vam budu kumovi
10:20 Ispovesti Pored takvih prijatelja, neprijatelji ti ne trebaju: Srbija u ŠOKU, devojka pitala drugaricu da joj bude kuma, ali ono što je ZAHTEVALA je izazvalo pravu buru
13:52 Porodica Odbijanje KUMSTVA je za Srbe ogroman GREH: Sveštenik rešio sve DILEME, evo šta se dešava ako NE prihvatite ovu ulogu
17:00 Porodica Srpsko verovanje kaže "Ako ODBIJETE kumstvo, ostaćete bez PORODA": Da li će se ZAISTA nešto desiti ako ODBIJETE kumovanje na VENČANJU ili KRŠTENJU?
22:00 Poznati Džabe sve pare ovog sveta, gde ćeš štiklom na stenu: Milijarderke samo što se nisu polimile na kamenju, poizvrtale noge...
21:27 Zdravlje Ne trebaju vam stroge dijete da biste mršavili posle 40? Izbaciti ovu namirnicu (najviše je volite) i izgledaćete kao nikada do sada
20:58 Lepota i Moda Vidi, vidi koji se to trend vratio u modu: Za ovakvim nokima su žene ludele pre 25 godina, i evo ih sada, ponovo su IN u Srbiji
20:29 Dom i saveti Nema više crnih mrlja na paradajzu, ne truli uopšte: Pospite samo ovaj otpad iz kunjihe po zemlji, ima da se oporavi momentalno
19:59 Poznati Nije skockan, ni začešljan, nego mokar i ide iz teretane: Evo kako najveći zavodnik izgleda u sportskom izdanju, opet padaju vilice svima
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 7. avgust: Rakovi će imati porodičnih problema, kod Devica sve stabilno