12:27 Ispovesti Svekrva me posle razvoda molila da se pomirim s mužem: Morala sam da joj kažem sramotnu istinu o njenom sinu
12:49 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, pobesnela zbog onoga šta joj je baba uradila
19:11 Ispovesti Kad se rodila beba, cela familija se posvađala: „Svekar i svekrva zbog ovoga neće ni da vide unuku“
12:52 Porodica Gordana iz Kragujevca jedva je čekala da upozna buduću snaju: "Kada je izgovorila ovo, odmah sam je izbacila napolje"
12:20 Porodica Ovo svi treba da čuju i upamte: Snaja je došla i žalila se na svekrvu, a otac Predrag Popović je dao savet zlata vredan
11:50 Porodica Loše se osećam zbog nje: Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta
10:20 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
13:46 Porodica Svekrva napravila spisak obaveza za snaju: Nabrojala šta sve treba da radi da bi bila dobra žena njenom sinu, ljudi ga nazivaju paklenim!
12:28 Porodica Šta da radim? Svekrva traži da odustanem od posla, kaže da tako sramotim njenog sina i da sam sebična
13:08 Porodica Snaja mi uništava sina, očajna sam: Kako da zaustavim tu vešticu koja ne štedi ni rođenu decu?
12:48 Porodica Svekrva traži da je zovem mama, da li je normalna? Požalila sam se mužu, a od njegovog odgovora sam se zaledila
14:22 Porodica "Ajde ti snajka u svoj Beograd": Svetlana je svekrvine običaje nazvala "seljačkim", a haos je nastao posle skandala na sahrani
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa