14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
17:30 Ispovesti Rekla sam snaji da mi ne dovodi unuke na proslavu moje godišnjice braka: Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života
10:31 Ispovesti "Prevario me je sa drugom i želeo da istera iz naše kuće, ali ona me je spasila": Kune se u svoju svekrvu, više joj znači nego njena majka
15:20 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
12:27 Ispovesti Svekrva me posle razvoda molila da se pomirim s mužem: Morala sam da joj kažem sramotnu istinu o njenom sinu
13:05 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja namerno napravila pakao
12:49 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, pobesnela zbog onoga šta joj je baba uradila
19:11 Ispovesti Kad se rodila beba, cela familija se posvađala: „Svekar i svekrva zbog ovoga neće ni da vide unuku“
12:52 Porodica Gordana iz Kragujevca jedva je čekala da upozna buduću snaju: "Kada je izgovorila ovo, odmah sam je izbacila napolje"
12:20 Porodica Ovo svi treba da čuju i upamte: Snaja je došla i žalila se na svekrvu, a otac Predrag Popović je dao savet zlata vredan
11:50 Porodica Loše se osećam zbog nje: Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta
10:20 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom