14:54 Ispovesti Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
09:28 Porodica "Čim je Jovo umro, bilo mi je jasno": Milena je preživela pakao kada je ostala bez muža, a svekrva doliva ulje na vatru
17:51 Porodica Svekrva objavila listu obaveza za ženu svog sina: Ljudi zgroženi, već sažaljevaju snaju
18:55 Ispovesti Izbacila sam svekrvu iz kuće i ne kajem se! Kad sam videla šta je uradila, proključala sam od besa!
18:26 Ispovesti Svekrva zakukala na sav glas: “Snaja mi je uništila sina, radi sve ženske poslove, moram da ga spasim!“
20:57 Ispovesti Sin i snaja su mi slomili srce: Stalno čuvam unuke, a oni se nisu setili ni da mi čestitaju rođendan!
13:33 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
20:23 Ispovesti Za sina i snaju sam spremila ručak i dve vrste kolača: Pare sam pozajmila, crkla od posla, a snaja me ponizila!
14:26 Horoskop Najgore astro kombinacije svekrva i snaja: Jedna je najopasnija, dušu će vam pojesti, ima da ratujete bez prestanka!
08:45 Ispovesti Od Holivuda do seoskog dvorišta: Kako je prelepa američka pevačica postala srpska snajka, rodila sina i otkrila kako se slaže sa svekrvom
20:54 Ispovesti Ćerka jedinica je prekinula kontakt s nama: Zet je kriv za našu tugu i bol, ne daju nam ni unuke da vidimo!
15:31 Ispovesti Svekrva iz pakla: Mira je posle venčanja svakodnevno imala nesnosne glavobolje, zamemela je otkrivši šta se dešava
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac