10:28 Ispovesti Baka prešla 3200 kilometara zbog unuka: Otkrila strašnu istinu koja ju je slomila, "priznaju samo snajine roditelje"
16:10 Porodica Jelena svekrvi izglancala kuću od poda do plafona: Jedni je dižu u nebesa, drugi je pljuju bez milosti, šta vi kažete
11:39 Ispovesti Drugu babu obožavaju, a ja kao da ne postojim! Snaja okreće unuke protiv mene, svaki dan me ubija ovim rečima
13:01 Porodica „Svekrva mi je izgledala kao da je ona mlada“: Kad sam videla šta je obukla za našu svadbu, samo što nisam pala u nesvest!
21:40 Ispovesti ‘Samo ti lezi, snajka, ja ću sve!’: Zara izbacila sina i snaju iz kuće, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
14:29 Ispovesti Naučila sam unuku da razvija pitu i muze koze: Snaja me napala da sam poseljačila dete, a evo šta je moj sin uradio!
14:19 Ispovesti "Svekrva mi zabranila belu venčanicu": Snežana je doživela najstrašnije poniženje, žene je masovno podržale
11:10 Ispovesti Čistačica sa stilom: Poklonila snaji torbu od 2.000 evra, pa objasnila da 300 evra nije ni za mačku
15:12 Ispovesti Kupili smo im kuću, a onda su nam okrenuli leđa: Ne viđamo ni ćerku, ni unuke, očajni smo, a za sve je kriv zet!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!
12:18 Ispovesti Moj sin je poginuo i ostavio suprugu i dvoje dece: Više nisam morala da trpim snaju, evo šta sam uradila
17:36 Porodica „Moja svekrva je došla iz pakla“: Ana otkriva kroz kakve muke je prolazila, a detalji su sve gori
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"
09:12 Dom i saveti Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista
08:24 Horoskop Posle 13. avgusta, 3 horoskopska znaka izlaze iz perioda tuge: Konačno će vam granuti sunce, kreće najlepši period godine za vas