12:18 Ispovesti Moj sin je poginuo i ostavio suprugu i dvoje dece: Više nisam morala da trpim snaju, evo šta sam uradila
17:36 Porodica „Moja svekrva je došla iz pakla“: Ana otkriva kroz kakve muke je prolazila, a detalji su sve gori
18:23 Ispovesti „Ajde ti, snajka, u svoj Beograd“: Bojana je svekrvine običaje nazvala „seljačkim“, a haos je izbio na sahrani
12:36 Ispovesti Moja svekrva neće ni da pogleda unuku! Okrenula je i muža protiv mene, evo zbog čega mi je napravila pakao od života!
14:26 Ispovesti Pozajmila sam pare da spremim ručak za sina i snaju: Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla
17:37 Ispovesti Svekrva mi govori da sam sponzoruša: Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom!
16:05 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
13:40 Ispovesti Udala se sa 17, rodila sa 18 godina: A, onda mi je svekrva napravila pakao od života i uništila brak
12:39 Porodica „Meni ni majka ne govori takve stvari“: Svekrva poslala bivšoj snaji čestitku za 8. mart, žene zaprepašćene njenim rečima
15:55 Dom i saveti Električar Zoran otkrio trik: Uradite ovo kad uključujete bojler i račun za struju će biti duplo manji!
15:30 Zdravlje Pomaže kod problema sa jetrom, a raste svuda oko nas: Biljka koja je jeftina kao korov, a vredi suvo zlato!
15:04 Lepota i Moda Imate kremu za sunčanje od prošle godine? Evo koliko je to štetno za kožu, uopšte nije bezazleno!
14:39 Horoskop Ovih 6 astro kombinacija su platonske srodne duše: Astrolozi veruju da im niko ne može ništa kada se oni spoje!
14:13 Ispovesti Verenik me ostavio pred svadbu, jer sam debela: Smršala sam 50 kg i pobedila na izboru za mis, svi su zanemeli!