10:30 Ispovesti Jeziva ISPOVEST žene koju je NAPALA AJKULA: "Vukli su me, s jedne strane AJKULA, s druge posada broda, čula sam kako mi KOSTI PUCAJU" (VIDEO)
14:45 Porodica Dečaka napala TRI MORSKA PSA: Sestra ga je spasila SIGURNE smrti, a evo kako joj to pošlo za rukom
15:35 Zdravlje Da li MENSTRUACIJA zaista privlači AJKULE? Saznajte da li možete bezbedno da PLIVATE u moru i tokom ONIH dana
13:30 Ispovesti On je PREŽIVEO napad AJKULE i želi da zapamtite ovo: Primenite ovih PET stvari, samo tako možete da je pobedite
11:10 Zdravlje Pritajena bomba u vašim nogama! Bol, peckanje, crvenilo – Dr Jocić upozorava: nema sunca ni masaža
10:45 Dom i saveti Muve i komarci bežaće glavom bez obzira: Isprobajte ovaj, trik naših baka sa kvascem, provereno radi, a nema hemije i dodatnih troškova
09:28 Dom i saveti Ni slučajno hemikalije, ova namirnica iz kuhinje opasno dobro prihranjuje ruže: Cetovi im se otvaraju nikad lepše, bujaju, rastu kao iz vode
09:01 Horoskop Danas, 2. juna 2025, univerzum posebno nagrađuje četiri horoskopska znaka: Kreće isceljujuća energija, konačno ste "na pravom putu"