Jeziva ISPOVEST žene koju je NAPALA AJKULA: "Vukli su me, s jedne strane AJKULA, s druge posada broda, čula sam kako mi KOSTI PUCAJU" (VIDEO)

Vesti 05.09.2022 10:30 0

Dan koji će ova žena pamtiti do kraja života, ali po groznim uspomenama

Jeziva ISPOVEST žene koju je NAPALA AJKULA: "Vukli su me, s jedne strane AJKULA, s druge posada broda, čula sam kako mi KOSTI PUCAJU" (VIDEO)

Printscreen/Youtube

 

Na slobodan dan, osoblje broda uživalo je u plivanju i ronjenju na dah i baš jedan od tih slobodnih dana, Hiter Bosvel će pamtiti do kraja života.

Stravičan incident zabeležen je na amaterskom snimku koji je napravio jedan od posmatrača, kada je Hiter, dok je bezbrižno plivala u okeanu, velika bela ajkula je zgrabila za nogu.

– Kada je neko viknuo “ajkula” odmah sam znala da će mene da napadne, osetila sam. Uopšte nije bolelo, bilo je kao da ti štene žvaće prst – priseća se Hiter prvih trenutaka napada.

Kolege su očajnički pokušavale da je izvuku iz vode dodajući joj predmete za koje može da se uhvati, i kada je jedan od njih konačno uspeo da je uhvati za ruke, počelo je natezanje. Sa jedne strane ajkula, sa druge posada broda, a Hiter u sredini nesvesna šta se dešava samo je osetila pucanje.

– Sećam se da je bilo zaista grubo. I dalje nisam osećala bol, samo je nešto puklo. Molila sam se da mi je noga samo iščašena, ali kada sam pogledala dole, većeg dela nije bilo. Dakle, čula sam kako mi pucaju kosti – ispričala je Bosvel.

Dodaje da je shvatila šta se zapravo desilo tek kada su kolege uspele da je povuku na brod, a njena neverovatna priča o preživljavanju napada velike bele ajkule 1994. godine dospela je u sve medije.

Povodom najnovijih slučajeva u kojima su dve žene dok su plivale poginule u napadu ajkule u mestu Sal Hašiš u blizini Hurgade u Egiptu, podsećamo na agoniju koju je doživela Hiter Bosvel, a sličnu priču ima Keli Marlo, koja se susrela sa belom ajkulom dok je bila na Novom Zelandu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading