21:00 Zdravlje Napravite sami "LEK OD 300 CVETOVA": Očistite organizam od toksina, rešite se KAŠLJA i ojačajte KOSTI
22:00 Zdravlje Lekoviti recept za MED od maslačka: Čuva zdravlje CREVA i JETRE, a kod jednog zdravstvenog problema POSEBNO pomaže
16:20 Zdravlje Napravite MED od ove SPECIJALNE biljke: Čuva jetru i kožu, JAČA KOSTI, detoksikuje organizam i prirodan je PROBIOTIK
16:01 Zdravlje Od OVE biljke se prave ČAJEVI, MELEMI i JELA, a štiti od MOŽDANOG UDARA: Travar Momčilo podelio LEKOVITE RECEPTE sa Srbijom
10:10 Dom i saveti Pazite da vam NE "UVALE" ŠEĆER umesto MEDA: Pčelar Stanko otkrio je ČETIRI načina kako da prepoznate PRIRODNI proizvod
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni