17:00 Dom i saveti Metoda za sušenje odeće u jesen bez mašine za sušenje: Obratite pažnju, zauvek menja vašu rutinu
20:15 Lepota i Moda Nov tretman u BJUTI industriji zaludeo je ceo SVET: Pomoću ove METODE dobićete PRIRODNO jake i GUSTE obrve
15:44 Lepota i Moda Otrkivena TAJNA savršene kože Andrijane Lime: Nema SKUPIH kremica, rutina je JEDNOSTAVNA a lice od toga SIJA!
08:00 Zdravlje Metoda protiv STRESA koja može da se praktikuje bilo gde: Osetićete OLAKŠANJE nakon svega par minuta!
21:30 Zdravlje Ruski doktor otkrio na koji način možemo da produžimo ŽIVOT: Radite OVO tri puta dnevno po dva minuta!
17:28 Porodica Uradite BRZI test i saznajte da li u vama preovladava JIN ili JANG energija: Drevna KINESKA metoda koja vam otkriva na čemu morate da poradite!
09:00 Zdravlje Izbacite svu NERVOZU sa PEŠKIROM: Jednostavna vežba koja oslobađa od STRESA i ružnih SEĆANJA!
15:20 Lepota i Moda Podignite JAGODICE kao Kejt Mos: Žene širom sveta su POLUDELE za ovim trikom, efekat je isti kao "FEJS LIFTING"
11:49 Lepota i Moda Jedini načini da se otarasite PODBRATKA na licu je OVAJ: Prirodne metode i MASKA koju ćete sami napraviti i sigurno ga se REŠITI
15:15 Dom i saveti Kada je bolje zalivati cveće tokom vrućina – ujutru ili uveče, prskalica ili crevo? Samo jedno je ispravno, a mnogi greše
14:47 Horoskop Ovo je najnesrećniji znak horoskopa: Budućnost im je uvek crna, sve im smeta, sami su sebi najveći neprijatelji
13:57 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
13:30 Dom i saveti Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina
13:06 Lepota i Moda Ako ćete ovog leta da kupite jedan par sandala, neka to budu ove: Možete da ih nađete i za 2.500 dinara