17:10 Dom i saveti Skrivena caka na svakoj rerni: Dugme koje svi imaju, a niko ne koristi – čisti staklo za 5 minuta
10:47 Dom i saveti Rešetka iz rerne će sijati kao nova! Imamo rešenje koje skida masnoću bez ijednog poteza sunđerom!
15:11 Dom i saveti Rernu više ne ribam! Stavim unutra ovo i za 30 minuta zasija, ukorela masnoća nestane!
10:38 Dom i saveti Ne morate više da ribate rernu: Ubacite ova dva sastojka na sat vremena i ona će se očistiti sama
09:28 Dom i saveti Otkriven genijalan trik za čišćenje rerne: Bez ribanja – ostavite sat vremena i samo obrišite
16:09 Dom i saveti Ubacite ovo u rernu i ostavite da odstoji preko noći: Ujutru neće biti ni traga masnoće
14:54 Porodica Uvek ovako čistim masnoću između stakla na rerni: Sve se skine bez ribanja, rerna zasija kao nova!
16:00 Dom i saveti Kako očistiti staklo od rerne: Nema potrebe da ga skidate, žena je pokazala kako se čisti prljavština unutra, lako je!
15:58 Dom i saveti Stavite kukuruzno brašno u rernu na 10 minuta: Domaćice tvrde da masnoća nestaje bez ribanja
16:27 Dom i saveti Očistite rernu za samo 20 minuta: Ovo sredstvo do 100 dinara efikasno otklanja tvrodokornu masnoću, a rešićete se i neprijatnih mirisa
14:35 Dom i saveti Uz ovaj trik rerna će zablistati kao da ste je tek kupili: Evo kako da sa tabletom za pranje sudova očistite šporet bez imalo napora
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac