Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Katarina Radivojevic

Katarina Radivojevć u petoj deceniji izgleda FANTASTIČNO: Zahvaljujući posebnoj ishrani, ona nema gram sala!
08:50 Poznati

Katarina Radivojevć u petoj deceniji izgleda FANTASTIČNO: Zahvaljujući posebnoj ishrani, ona nema gram sala!

Sestra Katarine Radivojević radi u RESTORANU: Retko objavljuju zajedničke fotografije, a Jasna uopšte NE LIČI na sestru
14:20 Poznati

Sestra Katarine Radivojević radi u RESTORANU: Retko objavljuju zajedničke fotografije, a Jasna uopšte NE LIČI na sestru

Ko je pokojni suprug Nikoline Pišek? Ovaj bogati Srbin je bio bivši dečko SRPSKE popularne glumice kojoj je slomio srce
14:54 Poznati

Ko je pokojni suprug Nikoline Pišek? Ovaj bogati Srbin je bio bivši dečko SRPSKE popularne glumice kojoj je slomio srce

Rešila da "ODLOŽI" MATERINSTVO! Katarina Radivojević uradila ono što bi retko koja Srpkinja, a jasno OBJASNILA i zašto se rešila na to!
15:13 Poznati

Rešila da "ODLOŽI" MATERINSTVO! Katarina Radivojević uradila ono što bi retko koja Srpkinja, a jasno OBJASNILA i zašto se rešila na to!

I jednostavno i moćno: Katarina Radivojević mamila je UZDAHE dubokim dekolteom u odelu  koje je pun pogodak
14:15 Lepota i Moda

I jednostavno i moćno: Katarina Radivojević mamila je UZDAHE dubokim dekolteom u odelu koje je pun pogodak

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

meso
09:44 Dom i saveti

Godinama ste pravili ovu grešku: Mesar otkriva koje meso nikad ne treba da uzimate

lubenica
08:20 Dom i saveti

Ne bacajte koru od lubenice: Kad vidite za šta sve može da se koristi, biće vam žao da to radite!

krompir pire
22:00 Dom i saveti

Ovako dobar ne prave ni u restoranima, neće imati ama nijednu grudvicu: Evo šta treba dodati u pire krompir da bi bio savršen

krtica
20:28 Dom i saveti

Beže od ovoga kao đavo od krsta, ne smeju ni da se približe bašti: Evo 3 prosta načina da zauvek oterate krtice?

Shutterstock/New Africa
17:58 Dom i saveti

Iako lepo piše, niko ni da pogleda, pa uništite odeću bespotrebno: Evo šta znače znakovi na etiketi — šta znači prazan, a šta precrtan trougao?

watch-icon

Preporučujemo

baka
11:14 Ispovesti

Pozvala sam sestričinu da dođe kod mene na more i preselo mi je: Pojela mi je živce, najrođenije više ne zovem u goste!

žena
10:48 Horoskop

Neverovatan finansijski obrat početkom avgusta: Ova 3 znaka konačno izlaze iz bede

Porodica
10:28 Porodica

"Ukrala si mi dete": Lidija u suzama optužila rođenu majku, "okrenula si ga protiv mene"

princeza Dajana
10:05 Poznati

Nova istina o smrti princeze Dajane: Poklon iz hotela „Ric“ šokirao svet, a njene poslednje reči lede krv u žilama

meso
09:44 Dom i saveti

Godinama ste pravili ovu grešku: Mesar otkriva koje meso nikad ne treba da uzimate

prijatelji
09:14 Porodica

Ove tipove ljudi hitno izbacite iz života! Oni vas neprimetno uništavaju, tvrde psiholozi

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.