11:14 Dom i saveti Zalijte krasulu jednom mesečno i očekujte pare: Ovaj voćni sok pretvara drvo sreće u magnet za novac
09:35 Dom i saveti Što više listova, to više novca donosi: Sipajte dva sastojka i napredovaće kao luda
08:45 Dom i saveti Ako vam svaka biljka uvene, ova je idealna za vas: Ne zahteva često zalivanje ni posebnu negu, a privlači novac
16:48 Dom i saveti Kako se zaliva drvo novca zimi? Veruje se da privlači novac, ali ne smete dozvoliti da uvene!
07:55 Dom i saveti Kako da "naterate" drvo novca da procveta, a sa njim i vaš novčanik: Dodajte 2 sastojka u saksiju
13:08 Dom i saveti Drvo novca: Evo gde treba staviti krasulu i koji trik će pomoći da procveta i privuče izobilje u vaš dom
08:15 Dom i saveti Što je bujnija, više novca dolazi u kuću: Dodajte ova 2 sastojka u saksiju i krasula će rasti kao iz vode
13:50 Dom i saveti Veruje se da OVA BILJKA donosi pravo BOGATSTVO: Mnogi su se "oparili" kada PROCVETA, ali se to retko dešava, evo šta da radite sa njom
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac