19:30 Ispovesti Bivša devojka "Tinder varalice" napokon progovorila: Kosa mi je opadala, zloupotrebljavala sam drogu, želela sam da izvršim samoubistvo
20:48 Poznati Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!
08:54 Poznati "Lepše mi je sa mojom mačkom, nego sa frajerom": Zvezda "Očajnih domaćica" digla ruke od muškaraca, ne zanima je niko
08:25 Lepota i Moda Nema potrebe da bacate pare na skupe tretmane, možete ovo i kod kuće: Žene otkrile tajnu uklanjanja dlačica i to samo sa dva sastojka
07:41 Zdravlje Novak Đoković svako jutro počinje istim napitkom: Kaže ovim sokom jača imunitet i ne razboljeva se često (VIDEO)
22:00 Zdravlje Sutra, 28. novembra je njihov dan: Ova 2 znaka čeka samo uspeh i dobra energija, sve što požele će im se ostvariti
21:33 Dom i saveti Pazite na higijenu: Evo koliko često treba prati brushaltere kako biste izbegli rizike po zdravlje, ovaj faktor je najvažniji
20:58 Zdravlje Spavanje u ovom položaju nije dobro: Zbog njega se budite umorni i imate podočnjake, evo kako da ga promenite