14:56 Zdravlje Skida plak sa arterija: U sok od paradajza dodajte ove 3 namirnice i zaboravite na loš holesterol i trigliceride
17:52 Zdravlje Ovaj sok provereno čisti krvne sudove: Pijte ga svaki dan, pogotovo nakon masnih obroka
14:51 Zdravlje Zapušavaju krvne sudove: Ove 2 namirnice su opasne za jetru i srce, a jedemo ih svaki dan!
12:02 Zdravlje Loše su za srce i jetru: Ove dve namirnice zapušavaju krvne sudove, a Srbi ih jedu svaki dan!
16:02 Zdravlje Dijetolog upozorava: Ove 3 namirnice mogu da zapuše krvne sudove, a većina nas ih jede svaki dan!
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti