17:28 Poznati Bila je svesna: Poslednje reči princeze Dajane vatrogascu koji ju je držao za ruku posle nesreće i pokušao da je spasi
18:00 Poznati Bila je prijateljica kraljice Elizabete: Sada je otkrila koliko ISTINE ima u seriji "Kruna"
11:23 Poznati Netfliks izbacio novu sezonu "Krune": U prvoj epizodi otkriveno da li je Čarls želeo da skine Elizabetu sa prestola!
20:31 Poznati Popularna glumica je seriju "Kruna" nazvala JEFTINOM SENZACIJOM: Novom sezonom se može UNIŠTITI ugled kraljevske porodice, ovo je sve LAŽ
10:05 Poznati Skupljala je sitniš da bi kupila JEDAN krompir: Do pre samo nekoliko godina život slavne GLUMICE bio je POTPUNO drugačiji, jedna ULOGA je sve PROMENILA!
22:02 Horoskop Kraj mukama: Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad
21:33 Lepota i Moda Mila Jovović je nosila 1997. godine: Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
20:32 Dom i saveti Masnoća se rastvara bez muke: Zaboravite na jake hemikalije, mikrotalasna će da zablista od jedne namirnice
19:57 Poznati Crna Ema: Glumica zamalo da se onesvesti od straha na crvenom tepihu, automatski pala u naručje zgodnog kolege
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 18. maj: Vagama je ljubav u kritičnom stanju, Strelcima stiže odluka iz inostranstva