18:00 Porodica "U trudnoći sam izgledala kao ŠREKOVA ŽENA": Posle porođaja je dobila UŽASNE komplekse, lice joj se izobličilo
08:30 Ispovesti Njen STOMAK nikoga nije ostavio ravnodušnim: Trudnica je očekivala TROJKE, a snimak na kraju trudnoće je sve ZBUNIO
16:00 Ispovesti Ona je najozloglašenija nastavnica ikada: Zavodila je UČENIKE i imala AFERE sa njima, na kraju se OVO desilo i sve ostavilo bez TEKSTA!
09:32 Ispovesti Jasmina objavila da je trudna, ljudi se ZGROZILI: "Ovo je najodvratnije otkrivanje trudnoće"
17:00 Porodica Porodila se u šestoj deceniji i za sve žene ima MOĆNU PORUKU: Jednom rečenicom svima zapušila usta!
14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
20:00 Poznati Ćerka Džesike Simpson rođena sa rodinim UGRIZOM: Beleg zovu i 'Poljubac anđela', a evo kako dete izgleda sa tri godine
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
16:30 Poznati Serena Vilijams se na crvenom tepihu pojavila sa TRUDNIČKIM stomačićem: Ona je SIJALA, a njen suprug nije mogao da sakrije RADOST!
21:30 Porodica Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!
19:30 Poznati Manekenka se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma: Doživela je javni linč, a sad je odlučila da tome stane na kraj!
11:00 Poznati "Sin mi je bio poput TUMORA koji je hrani sa mnom": Glumica je imala preko 100 ljubavnika, pokušala je da se ubije odmah nakon porođaja jer je bio "GREŠKA"
22:02 Horoskop Život vas mazi: Rođeni u ova 3 horoskopska znaka dobijaju sve što zaslužuju u četvrtak, 24. jula, tuga više ne postoji
21:31 Zdravlje Osnovna stvar, ali ljudi ne znaju: Stomatolog otkriva kada treba prati zube, mnogi mahom prave istu grešku
21:00 Dom i saveti Martina rerna blista: Od kad je počela ovako da je čisti ruke je ne bole, metoda ne može biti jednostavnija
20:30 Lepota i Moda Podmladila se za 20 godina: Glumica se odrekla plave i braon kose, sada fura samo ovu nijansu, a vole je i Srpkinje
19:57 Porodica Prsten na ruci je sitnica: Kada čujete ove reči, odmah ćete znati da vas partner iskreno voli
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 24. jul: Device da poslušaju intuiciju, Ribe da se fokusiraju na novac, a ostali?