13:36 Ispovesti Proveli su JEDNU noć zajedno, a sada ga traži po SVETU: Znam da ima 19 godina, ali želim da ovo zna
19:54 Porodica Luku je rodila u 56. godini: Doktori su je gledali u čudu, žene su je napadale i osporavale njenu odluku
08:38 Ispovesti Najbizarnija tužba za koju smo čuli: Magdalena je tužila hotel jer joj je ćerka zatrudnela u BAZENU, evo kako je to opravdala
15:30 Ispovesti Bila je SUROGAT majka i radila je za POZNATU ženu: "Bila je ODVRATNA prema meni, ismevala me i na kraju mi je PAKAO napravila"
11:37 Ispovesti Prevarila sam muža i ostala trudna sa drugim čovekom: Od tog trenutka moj život se okrenuo naopačke
19:30 Porodica "Osećam se UŽASNO, trudnoća me je toliko PRORUŽNILA": Kao da nisu ISTE osobe, misli da je OVO glavni krivac za toliku promenu!
13:10 Ispovesti U osmom mesecu trudnoće je otkrila da ima RAK: Lekari su rekli da se začepio MLEČNI KANAL, ali je istina bila SUROVA
14:00 Poznati "Sa decom sam ZAVRŠILA, muž sada puca u prazno": Ešli Grejem ponovo PODELILA javnost jer se odlučila na OVAJ korak!
19:03 Ispovesti JOŠ JEDNA JELENA JE MAJKA HRABROSTI Rodila je bebu koja joj je stala u dlan, nakon njene životne priče nećete ostati isti (FOTO/VIDEO)
17:30 Porodica Žena je rodila bebu koja je imala samo 500 grama: "Morala sam da se porodim, a LEKARI su ga već otpisali i rekli da neće PREŽIVETI"
13:30 Porodica "Mislila sam da mi je puklo slepo crevo ali to je bila BEBA": Nije joj ni na kraj pameti bilo da je TRUDNA, bila je mršava, bez SIMPTOMA i STOMAKA
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!