16:30 Poznati Serena Vilijams se na crvenom tepihu pojavila sa TRUDNIČKIM stomačićem: Ona je SIJALA, a njen suprug nije mogao da sakrije RADOST!
21:30 Porodica Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!
19:30 Poznati Manekenka se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma: Doživela je javni linč, a sad je odlučila da tome stane na kraj!
11:00 Poznati "Sin mi je bio poput TUMORA koji je hrani sa mnom": Glumica je imala preko 100 ljubavnika, pokušala je da se ubije odmah nakon porođaja jer je bio "GREŠKA"
15:30 Porodica Ljudi se FRAPIRAJU kad vide njen džinovski stomak: "Lažeš da nosiš jedno dete, tu je DESETORO"
08:00 Horoskop Ovi horoskopski znakovi će ostati TRUDNI do kraja 2023. godine: Prinova kuca na vratima, SPREMITE SE!
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
16:00 Porodica Koje je PRAVO vreme za trunoću? Izdvojili smo prednosti i mane rađanja u DVADESETIM i TRIDESETIM godinama
09:00 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
13:36 Ispovesti Proveli su JEDNU noć zajedno, a sada ga traži po SVETU: Znam da ima 19 godina, ali želim da ovo zna
19:54 Porodica Luku je rodila u 56. godini: Doktori su je gledali u čudu, žene su je napadale i osporavale njenu odluku
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke