16:00 Ispovesti Ona je najozloglašenija nastavnica ikada: Zavodila je UČENIKE i imala AFERE sa njima, na kraju se OVO desilo i sve ostavilo bez TEKSTA!
09:32 Ispovesti Jasmina objavila da je trudna, ljudi se ZGROZILI: "Ovo je najodvratnije otkrivanje trudnoće"
17:00 Porodica Porodila se u šestoj deceniji i za sve žene ima MOĆNU PORUKU: Jednom rečenicom svima zapušila usta!
14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
20:00 Poznati Ćerka Džesike Simpson rođena sa rodinim UGRIZOM: Beleg zovu i 'Poljubac anđela', a evo kako dete izgleda sa tri godine
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
16:30 Poznati Serena Vilijams se na crvenom tepihu pojavila sa TRUDNIČKIM stomačićem: Ona je SIJALA, a njen suprug nije mogao da sakrije RADOST!
21:30 Porodica Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!
19:30 Poznati Manekenka se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma: Doživela je javni linč, a sad je odlučila da tome stane na kraj!
11:00 Poznati "Sin mi je bio poput TUMORA koji je hrani sa mnom": Glumica je imala preko 100 ljubavnika, pokušala je da se ubije odmah nakon porođaja jer je bio "GREŠKA"
15:30 Porodica Ljudi se FRAPIRAJU kad vide njen džinovski stomak: "Lažeš da nosiš jedno dete, tu je DESETORO"
08:00 Horoskop Ovi horoskopski znakovi će ostati TRUDNI do kraja 2023. godine: Prinova kuca na vratima, SPREMITE SE!
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću