11:20 Zdravlje "Mislila sam da UMIREM, puzala sam po bolnici od BOLOVA": Žena UPOZORILA sve na OVE moguće komplikacije, jer je jedva ostala ŽIVA!
10:00 Porodica Tvrdila je da je rodila DESET beba pa je primljena na PSIHIJATRIJU: Ispostavilo se da trudnoće NIJE NI BILO
16:45 Ispovesti Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu
18:30 Porodica Porodila se "Devojka sa krilima": Ponosni roditelji pokazali DEVOJČICU, dali su joj IME sa moćnom simbolikom!
21:30 Porodica Verovala u mit o neplodnosti nakon porođaja, a onda je posetila GINEKOLOGA i frapirala se
09:58 Porodica "Zatrudnela sam dok sam već bila TRUDNA": Doktori su se našli u ČUDU, ovakav slučaj se NIKADA ne dešava
10:07 Poznati Sajsi MC rekla šta misli o današnjem RODITELJSTVU: " Sada se oko svega FOLOZOFIRA, detetu neću da pružim sve"
20:30 Porodica Jesenia je bila u podmukloj TRUDNOĆI kada je pijani vozač sleteo pravo na nju: Ona nije preživela ali se ipak desilo ČUDO
17:30 Ispovesti Frizerka tvrdi: "Po vašoj kosi mogu da znam da li ste trudni, ali i da li nosite dečaka ili devojčicu"
14:30 Porodica Sa osamnaest je već bila majka TROJE dece: "Mnogi me osuđuju a ja cu sa 30 živeti svoj život a oni tek presvlačiti BEBE"
11:00 Poznati Mark Entoni (54) postaje otac po SEDMI put sa 30 godina mlađom manekenkom: "Bože hvala ti na ovom velikom blagoslovu"
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale