Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!

Vesti 30.04.2023 21:30 0

Erika je jedna super mama koja je zbog svoje neobične priče o trudnoćama i porođajima postala svetska atrakcija.

Četiri meseeca nakon što je rodila blizance zatrudnela je opet: Na pregledu je doživela šokantno saznanje!

Printscreen/Instagram

Erika Perez je rodila blizance, a samo četiri meseca nakon porođaja je sačekao pravi šok, jer su joj doktori prvo saopštili da je ponovo trudna. Na pregledu doktori su utvrdili da opet nosi blizance, piše "Yumama".

 

 

"Porodila sam se, rodila sam blizance, a četiri meseca kasnije ponovo sam zatrudnela sa blizancima", napisala je Erika u svom snimku na TikTok-u.

 

@erica14perez I’m sick again for third time this year ! 😩🤧🤒 but this time I decided to not let it get the best of me. So I decided to be proactive even though my head was killing me ! #dayinthelife #morning #afternoon #twins #5 #toddlers #toddlersoftiktok #babiesoftiktok #baby #love #omg #lol #crazy #sick #mom #momof5 #momvlog #vlog #minivlog #momsoftiktok ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

 

Ono što je posebno privuklo pažnju na snimku svakako je i to kako se ona snalazi sa svoje četiri bebe Ovaj prizor je zaista fascinantan i za svaku pohvalu.

 

@erica14perez She lives being a big sister ! I didn’t ask her to do this. She did it in her own 🥲 #bigsis #bigsister #love #awww #omg #adorable #twins #twin #twinsisters ♬ janes love song - Miya

 

Međutim, ono što je još zanimljivije jeste da je Erika pored dva para bliznakinja ima i još jednu stariju ćerku. Erika je majka pet ćerki dobijenih iz tri trudnoće.

 

 

 

Komentari (0)
Loading