19:49 Lepota i Moda Ne treba vam frizer: Bez agresivne hemije, sami izvucite svetle pramenove, a potrebne su vam samo 2 namirnice koje već imate
15:58 Dom i saveti Pomažu u održavanju zdrave crevne flore: Namažite med i cimet na hleb i jedite svaki dan
20:55 Zdravlje Smršajte bez gladovanja: Ovaj napitak će spržiti salo sa stomaka, pravi se od 2 sastojka koja imate u kući!
15:18 Lepota i Moda Za lice bez bora: Ova maska je bogata hrana za kožu, a njeni sastojci nikad jeftiniji, sigurno ih imate
16:28 Zdravlje Za ove SUPER MOĆI meda niste znali: Osim za lečenje PLUĆA, pomaže još kod PET ozbiljnih zdravstvenih problema
10:53 Zdravlje "Naj žena IZAZOV": Deset dana sam pila napitak od cimeta i meda za koji kažu da "ekspresno topi SALO" i evo šta mi se dogodilo
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka