13:03 Poznati Terala krave i svinje pre škole! Naša pevačica odrasla u teškoj bedi, u dve sobe živelo desetoro
14:29 Ispovesti Naučila sam unuku da razvija pitu i muze koze: Snaja me napala da sam poseljačila dete, a evo šta je moj sin uradio!
12:03 Poznati "Pa kakvi su to ljudi?": Bekamovi bez dozvole od seoskog imanja prave mini grad, razbesneli komšije
16:55 Poznati Seoska idila Marije Petronijević: Lepa glumica se juče porodila, a ovde će odgajati dete
15:09 Dom i saveti Malo SELO sa najviše STOGODIŠNJAKA: Ključ njihove DUGOVEČNOSTI krije se u SPECIFIČNOJ ishrani, a postoji još jedna STVAR koja je jako VAŽNA
09:49 Poznati Njen duet sa Merlinom pevao je ceo Balkan: Posle razvoda se odala ALKOHOLU, a onda je usledeo KRAH, sada radi na njivi i sadi beli luk
08:30 Porodica PRIMORANE DA SE PONAŠAJU I ŽIVE KAO MUŠKARCI One su čuvene SESTRE VIRDŽINE, ne gledaju TELEVIZOR godinama, i nikada se NISU UDAVALE!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac