Seoska idila Marije Petronijević: Lepa glumica se juče porodila, a ovde će odgajati dete

Olja Jelić Vesti 09.09.2023 16:55 1

Glumica Marija Petronijević porodila se i na svet donela svoje drugo dete, a trudnoću je krila sve do juče, kad je na društvenim mrežama objavila fotografiju s bebom

Marija Petronijević

ATA Images

Glumica Marija Petronijević porodila se i na svet donela svoje drugo dete, a trudnoću je krila sve do juče, kad je na društvenim mrežama objavila fotografiju s bebom.

Njena beba će, zajedno s njom, suprugom i sinom, odrastati u toplini porodičnog doma koji se nalazi u pravom raju.

 

 

Glumica već neko vreme nije prisutna u javnosti i trenutno se bavi stočarstvom i poljoprivredom u rodnoj Visibabi, blizu Požege.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde često objavljuje prizore sa svog imanja.

Livade, polja, pašnjaci, plastenici i bašte postali su Marijina svakodnevnica, koju sve više i više voli, a ljubav prema prirodi, kako možemo zaključiti, prenosi i na svoje potomke.

 

 

- Odrasla sam na selu. Verovatno me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe, pa kad se ukazala prilika, vratila sam se u rodni kraj i posvetila onome što volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da pratite - smatra glumica, koja se nikada nije pokajala što je crveni tepih zamenila prostranim poljima, a glumu poljoprivredom.

Ona je prvo zasadila jagode. Međutim, od bašte je ubrzo prešla na plastenik, a zatim je posadila brojne sadnice i ostalog voća.

 

 

U međuvremenu je, takođe, počela da gaji živinu i ovce, kojih ima više stotina, vredno obavlja sve neophodne poslove, a nije joj strano ni da vozi traktor.

 

 

- Rad na seoskom imanju sa velikim brojem životinja nije pretežak, ali nije ni lak. Vreme i klima ne čekaju da se poslovi dovrše, već čovek uvek mora da žuri da bi stigao da uradi više. Na selu nema muških i ženskih poslova, posao jednostavno mora da se završi - navela je ona, prenosi "Hello".

Komentari (1)
Loading
Valentina
10.09.2023 16:45

Svaka čast ovoj ženi što je prvo, shvatila da nije talentovana za glumu pa je na vreme odustala i drugo, da se trudi da ne deli svaku sekundu svog života na društvenim mrežama. Pokazala je da nije umišljena "zvezda". Sve najbolje joj želim i njoj i njenoj porodici.