"Pa kakvi su to ljudi?": Bekamovi bez dozvole od seoskog imanja prave mini grad, razbesneli komšije

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 12:03 0

Bekamovi su imanje u Kostvoldsu kupili 2016. godine za 6.15 miliona funti, a sad grade saunu, bazen, igralište, teretanu.

Dejvid Bekam

Profimedia

Porodica Bekam ima brojne obožavatelje, a mnogi su ih zavoleli tek nedavno nakon gledanja Netflixove serije o njima, ipak postoje neki ljudi kojima Viktorija i Dejvid Bekam nisu toliko dragi, a to su njihove komšije. Oni koji žive pored poznate porodice u engleskom Oksfordširu uznemireni su zbog nekih promena koje planiraju da naprave na svom posedu.

Bekamovi su odlučili da pretvore štalu na omanju u Kostvoldsu u tri kućna ureda. Takođe su dobili i dozvolu za izgradnju novog puta koja vodi do njihovog imanja i za izgradnju staklenika. Planovi bi trebali biti provedeni u toku sledeće tri godine.

 

 

Lokalci su ih optužili da su počeli radove pre nego što su dobili dopuštenje od vlasti zbog čega su komšije pisali pisma u kojima se žale vlastima, prenosi Daily Mail.

„Verujemo da žele dužu vožnju do svog imanja, radije nego kraću koju sada koriste, sve da bi javnost držali podalje od sebe”, pišu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slice (@slicedotca)

 

„Razgovarao sam sa ljudima koji se bave snadbevanjem staklenika u Ujedinjenom Kraljevstvu i svi su rekli da bi se ovaj staklenik mogao podići u roku od najviše dva do tri meseca.”

„Uvek se čudim onima koji dođu da žive na selo, a zatim žele da donesu predgrađe, jer nisu zadovoljni životom u prirodnom seoskom okruženju.”

Nakon renoviranja, imanje se sada može pohvaliti saunom, malim bazenom, fudbalskim igralištem, teretanom, bazenom i 50.000 funti vrednim šatorom za safari na terenu za zabavu.

Par je seosko imanje kupio za procenjenih 6.15 miliona funti u decembru 2016.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading