11:01 Dom i saveti Poznati kardiolog otkrio koje piće nikada ne pije: „To je najveća laž u vašem frižideru“
14:32 Zdravlje Ne ignorišite ovo zimi: Hladni prsti mogu ukazivati na opasno stanje, upozorava kardiolog
20:21 Zdravlje Prvi znak srčanog udara nije bol u grudima: Kardiolog otkriva simptome koje svi pripisuju umoru
13:01 Zdravlje Trik koji prekida želju trenutno: Kardiolog otkriva kako da za 5 dana postanete nepušač – pre cigarete samo isperite usta ovim rastvorom
16:50 Zdravlje Sir koji razara srce: Kardiolog upozorava da može izazvati skok krvnog pritiska i šlog!
13:24 Zdravlje Kako šetnja utiče na krvni pritisak? Kardiolog otkriva šta se dešava ako hodate 30 minuta dnevno
08:51 Zdravlje Najopasniji sir na svetu: Kardiolog upozorava, jedan zalogaj može izazvati moždani udar
12:55 Zdravlje Voće koje snižava pritisak i holesterol: Kardiolozi tvrde da je najbolja hrana za srce, a sada mu je sezona!
18:39 Zdravlje Ne ignorišite signale koje vam srce šalje: Kardiolog otkriva 4 znaka da vam preti infarkt!
14:25 Dom i saveti Kardiolog otkriva ko ne sme da jede beli luk: Izuzetno zdrava namirnica može da bude i te kako štetna
15:19 Zdravlje Kardiolog tvrdi da je ovo najbolji hleb na svetu: Možete ga jesti koliko hoćete, nećete se ugojiti!
16:38 Zdravlje Kardiolog moli ljude da rade ovo: Navika koja spasava život i značajno smanjuje rizik od srčanog udara
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac