18:16 Dom i saveti Leglo zaraze u hotelskoj sobi: Sobarica otkrila da je ovaj uređaj prljaviji čak i od WC šolje!
18:27 Dom i saveti Ne sipajte sirće u kuvalo: Ovo sredstvo radi posao mnogo bolje, u tren oka razbija kamenac, uverite se i sami
11:40 Dom i saveti Ako vam KAFA nema isti ukus kao PRE možda je ovo RAZLOG: Očistite kuvalo uz jednostavnu SMESU i zaboravite na KAMENAC
14:47 Dom i saveti Očistite kuvalo od KAMENCA za 15 dinara: Upotrebite KESICU smese za zimnicu, a aparat će izgledati kao da je tek kupljen
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!