19:30 Dom i saveti Ove TKANINE nikako ne smete prati OMEKŠIVAČEM: Svi pravimo istu GREŠKU a od njega stvari stradaju!
21:30 Poznati Fotografija bebe Kristijana Ronalda podigla veliku PRAŠINU: Zbog jednog detalja mnogi ih RAZAPINJU na mrežama!
18:10 Ispovesti Ovo je NAJSTARIJA sportistkinja na SVETU: Uz pomoć ovih NAVIKA doživela je 106 godina!
20:48 Lepota i Moda Vrele fotografije naše ODBOJKAŠICE: Za Ljiljanu kažu da je među NAJLEPŠIM sportiskinjama na svetu i da joj sve LEPO stoji, a evo kako izgleda kad se skine
08:51 Porodica Savet za svakog RODITELJA: Ako imate dilemu koji SPORT je idealan za vaše DETE, mi imamo odgovor
12:58 Poznati Bila je najbolja sportistkinja u Jugoslaviji: Postavila je SVETSKI rekord, a u najvažnijoj trci odlučila je da sedne na pod i da se IZUJE!
13:05 Poznati Pokušala je da oduzme sebi život: Jelena Dokić potresno o najgorem periodu u njenom životu
09:00 Dom i saveti Ovo su DOVOLJNI razlozi da već danas nabavite kućnog ljubimca! Pored bezuslovne ljubavi, doneće vam još MNOGO toga ZDRAVOG!
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?