18:30 Porodica Gorko iskustvo bake Slovenke iz Šida: "Dala sam unuci 400 eura, a ona me ponizila pred svima"
13:53 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
15:35 Ispovesti "Unuk ne zna ni kako se zovem": Reči baka Jele kidaju dušu, "od četvero dece nemam nikoga"
14:08 Poznati Kraljica Elizabeta sa svim praunucima: Objavljena nikad viđena fotka povodom tužne godišnjice
15:36 Ispovesti TVRDE da je previše SEBIČNA: Baka je prihvatila da čuva UNUKE, ali je tražila NOVČANU NAKNADU!
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga