16:33 Ispovesti Pola GODINE je u vezi sa dečkom: "Upravo sam saznala da ima ćerku i da neće više DECE, ne znam šta da radim"
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
16:30 Ispovesti Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!
16:30 Porodica Kada pročitate ORIGINALNU verziju Pinokija, više je nećete ispričati detetu: Ovo je PRIČA o dečaku kog su OBESILI zbog NESTAŠLUKA
08:45 Ispovesti SAMO je želela da poseti dečka: Nije OTVARAO vrata, ali NJEN SNIMAK ima 28 miliona pregleda!
10:30 Ispovesti Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"
22:30 Porodica "Prijatelji mi kažu da sam KASTRIRANA": Ona ne oseća ništa tokom odnosa, a o orgazmu može samo da mašta!
20:42 Ispovesti "On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje
18:01 Ispovesti Ona je KRALJICA: Kako je jedna devojka otkrila da je partner VARA, neki je nazivaju psihopatom!
19:00 Ispovesti Andrea je saznala da je suprug VARAO sa KOMŠINICOM kojoj je napravio DETE, a onda je usledila STRAŠNA kazna koju nikako neće zaboraviti!
18:28 Ispovesti On je kandidat za DEČKA godine: Prvo joj je rekao da NEMA potrebe da zove taksi, a kada je sela u njegova kola otkrila je kolika je on ŠKRTICA
21:53 Porodica Saznajte da li ste fatalna žena: Ako posedujete ove 3 osobine, na vas nisu imuni ni najtvrđi muškarci
21:26 Lepota i Moda Beograđanke odlepile za jednim modnim detaljem: Hit je leta, bez ovoga ne idu na plažu, a bogami ni u grad!
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
20:27 Dom i saveti Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!
20:01 Poznati Ovako izgleda mlađa sestra Sofije Vergare: Sandra je poznata u šoubiznisu, a vi procenite da li po lepoti može da parira glumici
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 16. jul: Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove