10:00 Poznati "Prelepe devojke uvek sa ružnim muškarcima": Ćerka Monike Beluči pokazala dečka, mnogi osudili ovu vezu
13:02 Poznati Kejt Mos se pojavila sa 13 godina mlađim dečkom: Nekada ga krila u podrumu, sad ga ponosno javno pokazuje
12:32 Ispovesti Pre prvog sastanka ukucala je dečkovo ime na guglu: U momentu je oblio hladan znoj i nikada više mu se nije javila
11:44 Porodica "Počela sam da živim sa dečkom, a onda se doselio njegov prijatelj": Devojka se našla u nezgodnoj situaciji i pita da li mu treba direktno reći
22:05 Poznati Zabrana prilaska muškarcu koji sa Kim komunicira telepatski: Kardašijanka se plaši da će je UBITI, a evo i zašto
10:07 Poznati Jedna rečenica je probudila sumnju da se Rijana udala: "Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prekrasnoj supruzi u ovoj dvorani"
20:10 Ispovesti Dečko mi je tražio 200.000 dinara i podigla sam kredit: Devojka iz Srbije nepromišljenim potezom učinila bogovski ugođaj svom momku i njegovoj bivšoj
09:46 Poznati Ko je prezgodni fudbaler, dečko popularne Zoranah? Krila ga kao zmija noge, sada se prelesila kod njega
12:29 Poznati Megan Foks opet pokazala zašto važi za najzgodniju ženu sveta: Protivnica je brushaltera, a dečko je u tome najviše podržava
18:24 Ispovesti Dečko iz Srbije traži devojku: Ima četiri vrlo jasna zahteva, a ljudi mi poručuju "najbolje da je potražiš u bajkama"
09:17 Ispovesti Devojka isprozivala bivšeg dečka: "Toliko je škrt, da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja"
08:35 Porodica Sitnice mogu da unište ljubav: Povedite računa o 3 stvari pre nego što započnete novu vezu, eliminišite šanse za propast
08:02 Horoskop Najbolji tata je rođen u ovom znaku horoskopa: Pun je ljubavi, a deca su mu na prvom mestu
22:01 Lepota i Moda Koja boja je najbolja za vašu kuhinju? Svi pohrlili za belom, a u jednom slučaju nikako ne treba takvu da ugradite
21:35 Horoskop Veliki finansijski horoskop za 2025. godinu: Ko nalazi nov izvor prihoda, a kome pare "padaju sa neba"
20:43 Poznati Ovo su svi čekali, konačno otkriveno kako će izgledati evrovizijska scena: Svaki put pomere granicu, ovo do sada nije viđeno?