17:00 Poznati Crveno je boja ljubavi: Sofija Vergara se ne odvaja od zgodnog hirurga, a haljinom je poslala jasnu poruku
10:00 Poznati "Prelepe devojke uvek sa ružnim muškarcima": Ćerka Monike Beluči pokazala dečka, mnogi osudili ovu vezu
13:02 Poznati Kejt Mos se pojavila sa 13 godina mlađim dečkom: Nekada ga krila u podrumu, sad ga ponosno javno pokazuje
12:32 Ispovesti Pre prvog sastanka ukucala je dečkovo ime na guglu: U momentu je oblio hladan znoj i nikada više mu se nije javila
11:44 Porodica "Počela sam da živim sa dečkom, a onda se doselio njegov prijatelj": Devojka se našla u nezgodnoj situaciji i pita da li mu treba direktno reći
22:05 Poznati Zabrana prilaska muškarcu koji sa Kim komunicira telepatski: Kardašijanka se plaši da će je UBITI, a evo i zašto
10:07 Poznati Jedna rečenica je probudila sumnju da se Rijana udala: "Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prekrasnoj supruzi u ovoj dvorani"
20:10 Ispovesti Dečko mi je tražio 200.000 dinara i podigla sam kredit: Devojka iz Srbije nepromišljenim potezom učinila bogovski ugođaj svom momku i njegovoj bivšoj
09:46 Poznati Ko je prezgodni fudbaler, dečko popularne Zoranah? Krila ga kao zmija noge, sada se prelesila kod njega
12:29 Poznati Megan Foks opet pokazala zašto važi za najzgodniju ženu sveta: Protivnica je brushaltera, a dečko je u tome najviše podržava
18:24 Ispovesti Dečko iz Srbije traži devojku: Ima četiri vrlo jasna zahteva, a ljudi mi poručuju "najbolje da je potražiš u bajkama"
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina