DUNJA JOVANIĆ prvi put pokazala DEČKA: Evo ko je MISTERIOZNI Crnogorac i čime se BAVI

Vesti 07.12.2022 22:19 0

Dunja Jovanić je naša popularna infleunserka, čija je Instagram stranica posvećena pre svega modi i aktuelnim trendovima

DUNJA JOVANIĆ prvi put pokazala DEČKA: Evo ko je MISTERIOZNI Crnogorac i čime se BAVI

Printscreen/Instagram

Dunja Jovanić, poznata je kao Fešn Bejb, koju na društvenim mrežama prati 340.000 ljudi, uglavnom izaziva pažnju pratilaca jer pored perfektnih modnih kombinacija često podeli i zanimljiv tekst ili video.

U poslednje vreme javnost je saznala da Dunja da ima novu vezu, ali je ona uspešno krila lice svog dečka. Sada definitivno nije odolela i poželela je da svoju ljubav podeli sa celim svetom.

DUNJA JOVANIĆ prvi put pokazala DEČKA: Evo ko je MISTERIOZNI Crnogorac i čime se BAVI

Printscreen/Instagram

 

"Jel se sećate onoga kad sam rekla da nikad neću okačiti dečka na instagram…e je*iga", napisala je Dunja i oduševila pratioce.

"Kakav par", "Vas dvoje ste isti", "Pa kad je lep, što da ga ne kačiš", bili su neki od komentara.

Miloš Mandić, takođe ima otovren profil na instagarmu, radi kao savetnik za nekretnine i očigledno je lociran u Dubaiju.

Prema informacijama koje mediji navode Miloš je rodom iz Nikšića, a javnosti je postao poznat nakon što je započeo vezu sa starletom Ivom Grgurić.

Naime, prema rečima dobro upućenog izvora, Iva je mesecima uživala u ljubavi sa zgodnim Milošem Mandićem, koji ju je obasipao skupocenim poklonima. Međutim, ovoj idili došao je kraj kada se Nikšićanin zaljubio u influenserku.

- Sve se promenilo kada je Miloš upoznao Dunju, koja ga je oduševila. Iako je totalno drugačija od Grgurićeve, ona je privukla njegovu pažnju i Nikšićanin je odlučio da raskine vezu sa starletom. Ubrzo je ušao u romansu s influenserkom, koja se sada na svojim društvenim mrežama hvali istim poklonima i iznenađenjima u kojima je doskora njena prethodnica uživala - izjavio je nedavno anonimni sagovornik za Alo.

Komentari (0)
Loading