13:23 Dom i saveti Prozori će sijati nedeljama: Sipajte samo jedan čep ovoga, sve mrlje nestaju u jednom potezu!
08:26 Dom i saveti Moja PVC stolarija sija kao nova! Ovim trikom skinem žute fleke i prljavštinu za 5 minuta!
10:25 Dom i saveti Trik koji koriste hoteli: Samo kap ovog sastojka i prozori sijaju nedeljama bez trunke prašine
08:25 Dom i saveti Staklo blista bez trunke muke: 1 sastojak iz kuhinje pere prozore bolje od sirćeta, ne treba vam ni krpa
08:27 Dom i saveti Bez po muke uklanja sve mrlje: 1 sastojak iz kuhinje pere prozore bolje od sirćeta, a ne treba vam ni krpa
21:53 Dom i saveti Otarasite se zauvek vlage na prozorima : Ovaj sastojak jednim potezom briše kapljice na staklu
14:20 Dom i saveti Na prozorima neće ostati ni tačkica! Sipajte jedan čep ovoga u vodu i sve mrlje će se odmah skinuti
12:30 Dom i saveti Mrzi vas da perete prozore? Uradićete to bukvalno za 10 minuta pomoću trika koji je pokazala Matea
09:16 Dom i saveti Trik zlata vredan: Jedna stvar koju bacate učiniće da prozori zablistaju kao ogledalo!
10:53 Dom i saveti Pranje prozora: Domaćice su oduševljene ovim jeftinim trikom, prozori će zasijati za tili čas!
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!