08:17 Lepota i Moda Beograd kao modna pista - Od kaldrme do catwalk-a: Kako srpske trendseterke stapaju street style i visoku modu, iliti kako sa malo para izgledati kao "milion dolara"
14:50 Poznati Iznenadiće vas šta jede ćerka najbogatijeg srpskog biznismena: Ema na Instagramu podelila obrok koji obožava
11:26 Poznati Megan Markl prekršila dato obećanje: Vojvotkinja od Saseksa još jednom demonstrirala da mora da bude u centru pažnje
15:35 Horoskop Šta nam donosi Pluton u Vodoliji: Detaljna prognoza za narednih 20 godina za svaki horoskopski znak
11:02 Poznati Najlepša žena koja je ikada hodala zemljom: Mokra i u bikiniju zavrtela pamet muškom rodu
14:59 Porodica Vozi traktor i kamion kao muško, prebacuje trupce... Svi misle da je model, gore mreže zbog lepe Jovane, pola Srbije hoće je za snajku
12:14 Ispovesti "To nije žena, nego zmija": Stekao veliko bogatstvo ali zbog Instagrama ostao sam sa četvoro dece
21:30 Poznati Kajli Džener donela drastičnu odluku, više ne želi da se fotošopira: "Prošla sam kroz tu fazu"
19:30 Lepota i Moda Digla se velika bura na Instagramu oko šminke Gven Stefani: Jedni kažu "kapa dole", a drugi da je prematora za ovakav mejkap
13:10 Ispovesti Naš prvi sastanak počeo je savršeno: A onda me je dečko u sred noći IZBACIO iz auta, završila sam u nekoj njivi u BORČI
11:20 Lepota i Moda Trikovi sa Instagrama su PREVARA: Najbolji svetski šminkeri su otkrili kako da šminkom postignete SAVRŠEN izgled
14:30 Dom i saveti Nemojte se igrati sa životom: Evo kako da pripremite svoj dom za nevreme, zaštitite svoje najbliže
14:02 Zdravlje Usta otkrivaju problem: Jedan simptom se često ignoriše, a mogao bi da nagovesti opasne bolesti
13:35 Poznati Imala je sreće: Holivudska ikona je za dlaku izbegla katastrofu, dve reči su promenile sve
13:07 Dom i saveti Hrani se štetočinama: Ovaj insekt treba da se nađe u vašoj bašti, koristan je i lep u isto vreme, evo kako da ga privučete
12:48 Horoskop Ne foliraju, govore ono što osećaju i ne kalkulišu: Najiskreniji prijatelji se rađaju u 3 znaka horoskopa
12:23 Ispovesti Sa tim me prosi? Mlada zamalo odbila veridbu zbog prstena, dečko izdvojio opasnu sumu, ali ona je htela ovo