11:02 Poznati Najlepša žena koja je ikada hodala zemljom: Mokra i u bikiniju zavrtela pamet muškom rodu
14:59 Porodica Vozi traktor i kamion kao muško, prebacuje trupce... Svi misle da je model, gore mreže zbog lepe Jovane, pola Srbije hoće je za snajku
12:14 Ispovesti "To nije žena, nego zmija": Stekao veliko bogatstvo ali zbog Instagrama ostao sam sa četvoro dece
21:30 Poznati Kajli Džener donela drastičnu odluku, više ne želi da se fotošopira: "Prošla sam kroz tu fazu"
19:30 Lepota i Moda Digla se velika bura na Instagramu oko šminke Gven Stefani: Jedni kažu "kapa dole", a drugi da je prematora za ovakav mejkap
13:10 Ispovesti Naš prvi sastanak počeo je savršeno: A onda me je dečko u sred noći IZBACIO iz auta, završila sam u nekoj njivi u BORČI
11:20 Lepota i Moda Trikovi sa Instagrama su PREVARA: Najbolji svetski šminkeri su otkrili kako da šminkom postignete SAVRŠEN izgled
22:00 Poznati Inluenserka pokazala trik za savršene fotografije: Raskrinkala je mit o savršenim telima poznatih žena!
14:27 Porodica BUDIMO MILORAD, A NE SECIKESE O potezu ovog taksiste priča cela Srbija i Jelena Đoković je podelila snimak
18:30 Lepota i Moda Ona ima 50 godina, a svojim modnim ukusom ODUŠEVLJAVA: Od osnovnih komada, napravi stajlinge kao iz časopisa
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju