08:17 Lepota i Moda Beograd kao modna pista - Od kaldrme do catwalk-a: Kako srpske trendseterke stapaju street style i visoku modu, iliti kako sa malo para izgledati kao "milion dolara"
14:50 Poznati Iznenadiće vas šta jede ćerka najbogatijeg srpskog biznismena: Ema na Instagramu podelila obrok koji obožava
11:26 Poznati Megan Markl prekršila dato obećanje: Vojvotkinja od Saseksa još jednom demonstrirala da mora da bude u centru pažnje
15:35 Horoskop Šta nam donosi Pluton u Vodoliji: Detaljna prognoza za narednih 20 godina za svaki horoskopski znak
11:02 Poznati Najlepša žena koja je ikada hodala zemljom: Mokra i u bikiniju zavrtela pamet muškom rodu
14:59 Porodica Vozi traktor i kamion kao muško, prebacuje trupce... Svi misle da je model, gore mreže zbog lepe Jovane, pola Srbije hoće je za snajku
12:14 Ispovesti "To nije žena, nego zmija": Stekao veliko bogatstvo ali zbog Instagrama ostao sam sa četvoro dece
21:30 Poznati Kajli Džener donela drastičnu odluku, više ne želi da se fotošopira: "Prošla sam kroz tu fazu"
19:30 Lepota i Moda Digla se velika bura na Instagramu oko šminke Gven Stefani: Jedni kažu "kapa dole", a drugi da je prematora za ovakav mejkap
13:10 Ispovesti Naš prvi sastanak počeo je savršeno: A onda me je dečko u sred noći IZBACIO iz auta, završila sam u nekoj njivi u BORČI
11:20 Lepota i Moda Trikovi sa Instagrama su PREVARA: Najbolji svetski šminkeri su otkrili kako da šminkom postignete SAVRŠEN izgled
22:05 Horoskop Ovih 5 astro znaka su najveći borci za pravdu: Instinktivno reaguju kad osete da se nešto događa "ispod radara"
21:46 Dom i saveti Namirnica koja pomaže kod grčeva u nogama: Jedite je što češće i ublažite bolove u butinama i listovima
21:17 Zdravlje "Da sam slepo slušala lekare, danas vam ovo ne bih pričala": Mladoj ženi (27) intuicija spasila život - "nije sve bilo u mojoj glavi"
20:47 Lepota i Moda Teksas haljina u koju ćete se zaljubiti: Vrlo praktičan model, sakriva svaki višak, a za paklene vrućine je pun pogodak
20:19 Horoskop Najzahtevnije mlade se rađaju u ova 3 astro znaka: Od fonta na pozivnicama do boje salveta - sve mora da bude pod konac
19:50 Dom i saveti Ima rešenja za starački miris: Namirnica od 180 dinara će vam pomoći da ga izbegnete kada vas godine stignu