Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : upozorenje

dijeta
16:15 Zdravlje

Nutricionisti upozoravaju na POPULARNU dijetu sa jajima: Za 10 dana gubite KILOGRAME i masnoću, a onda vas sustižu zdravstveni problemi

Kardiolozi UPOZORAVAJU: Ova krvna grupa najteže podnosi vrućinu, ako se pronađete, SEDITE u hladu ovih dana
19:40 Zdravlje

Kardiolozi UPOZORAVAJU: Ova krvna grupa najteže podnosi vrućinu, ako se pronađete, SEDITE u hladu ovih dana

UPOZORENJE za ova TRI horoskopska znaka: Naredna NEDELJA vam je ključna PREKRETNICA za celu GODINU, Device stiže KARMA!
11:35 Horoskop

UPOZORENJE za ova TRI horoskopska znaka: Naredna NEDELJA vam je ključna PREKRETNICA za celu GODINU, Device stiže KARMA!

Nikada NE ignorišite SVRAB KOŽE: Babica upozorila TRUDNICE, ako je iritirano ovo MESTO, ukazuje na OZBILJAN problem
15:17 Porodica

Nikada NE ignorišite SVRAB KOŽE: Babica upozorila TRUDNICE, ako je iritirano ovo MESTO, ukazuje na OZBILJAN problem

Čuveni RUSKI astrolog UPOZORAVA: Sutra nas čeka KATASTROFA, ova TRI ZNAKA bolje da ne izlaze iz kuće
11:11 Horoskop

Čuveni RUSKI astrolog UPOZORAVA: Sutra nas čeka KATASTROFA, ova TRI ZNAKA bolje da ne izlaze iz kuće

RHMZ izdao UPOZORENJE: Danas će duvati JAK VETAR i do 60 km/h u ova TRI predela u Srbiji!
14:29 Dom i saveti

RHMZ izdao UPOZORENJE: Danas će duvati JAK VETAR i do 60 km/h u ova TRI predela u Srbiji!

Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima
08:00 Ispovesti

Izašla je sa tipom na kafu i dobila poruku u kojoj piše "BEŽI": Tviteraši su u i dalje ŠOKU koliko sreće je Hajda ima

Izašla je na dejt sa muškarcem, a nepoznati mladić dao joj PORUKU UPOZORENJA: Ove reči bile su dovoljne da HITNO POBEGNE!
15:56 Ispovesti

Izašla je na dejt sa muškarcem, a nepoznati mladić dao joj PORUKU UPOZORENJA: Ove reči bile su dovoljne da HITNO POBEGNE!

RHMZ izdao UPOZORENJE: Pred nama je PAKLENI vikend, u ovim delovima Srbija danas na snazi NARANDŽASTI meteo alarm
09:50 Dom i saveti

RHMZ izdao UPOZORENJE: Pred nama je PAKLENI vikend, u ovim delovima Srbija danas na snazi NARANDŽASTI meteo alarm

Hitno upozorenje RHMZ - Stiže TOPLOTNI UDAR, a evo kada očekujemo osveženje!
09:59 Dom i saveti

Hitno upozorenje RHMZ - Stiže TOPLOTNI UDAR, a evo kada očekujemo osveženje!

RHMZ izdao HITNO upozorenje! Uključen je CRVENI meteoalarm, stižu nam TROPSKE VRUĆINE i evo najboljih SAVETA kako  da ih što lakše pregurate
14:51 Zdravlje

RHMZ izdao HITNO upozorenje! Uključen je CRVENI meteoalarm, stižu nam TROPSKE VRUĆINE i evo najboljih SAVETA kako da ih što lakše pregurate

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žene
15:50 Dom i saveti

Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice

patike
14:56 Dom i saveti

Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili

sokovi
12:46 Dom i saveti

Tajna zdrave krvi konačno otkrivena: Evo šta treba da piješ za brzo dizanje hemoglobina

žena
11:55 Dom i saveti

Veruje se da ova 3 predmeta privlače bedu: Izbacite ih iz kuće ako želite da imate više para

kafa
11:30 Dom i saveti

Neće vam trebati botoks: Dodajte samo 1 sastojak u kafu i gledajte kako se vaša koža menja

watch-icon

Preporučujemo

žene
15:50 Dom i saveti

Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice

Shutterstock/Klavdiia Arziukova
15:37 Porodica

U narodu se veruje da se sutra nebo otvara: Šta treba da uradite veče pred Spasovdan, na jednu stvar niko u kuću ne sme ni da pomisli

Lindzi Lohan
15:13 Lepota i Moda

"Nemam ja vremena za plastičara": Poznata glumica otkrila da zahvaljujući ovoj namirnici izgleda kao milion dolara

patike
14:56 Dom i saveti

Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili

kosa
14:38 Lepota i Moda

Znate za frizuru "crna višnja", ali jedna druga će da je zaseni: Navale kod frizera, žene sada žele "zrelu borovnicu" — samo to im traže, hit je leta 2025. godine

žene
14:15 Ispovesti

Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.