14:43 Poznati Končita Vurst boluje od NEIZLEČIVE bolesti: Moj bivši DEČKO je zapretio da će podeliti ovu informaciju, bolje da čujete od MENE
09:57 Poznati Ovo je sin slavnog Bočelija: Mateo je TOP frajer, žene luduju za njim, a njega zanima samo JEDNO
18:30 Poznati Bila je PRVA devojka Željka Joksimovića: U momentu najveće POPULARNOSTI, diva prelepog glasa je NESTALA sa scene, a razlog je PREVIŠE LIČAN
18:00 Poznati Da li prepoznajete PEVAČA sa fotografije? Jugoslovenke su LUDELE za njim, a on se nije osećao kao zavodnik, evo kako danas izgleda (FOTO)
22:30 Poznati Popularni PEVAČ nije otkrivao detalje privatnog života: Započeo gej vezu, oboleo od SIDE, vodio razvratnički život, a u testamentu SVE ostavio jednoj ŽENI
21:40 Poznati "Čupaj KABLOVE, imamo POBEDNIKA": Zbog fotke u DVODELNOM KUPAĆEM, Laka je ZAUSTAVIO INTERNET, jedni se KRSTE zbog ovog prizora, drugi PADAJU od smeha
13:00 Poznati Sergej Ćetković otkrio kako je ĆERKAMA saopštio da su USVOJENE: "Seka i mi smo došli, a ti si digla ruku i rekla EVO ME"
22:10 Poznati Bio je NAJVEĆI šmeker bivše Juge: Šetao Beverli Hilsom, ali se vraćao u NAŠU zemlju, objavio je FOTOGRAFIJE na kojima izgleda kao BESKUĆNIK!
10:40 Poznati Njegovo telo NIKADA nije pronađeno, a DUNAV čuva jezivu tajnu: Smrt pevača narodne muzike još uvek je MISTERIJA, a porodica živi u PARALIŠUĆEM STRAHU!
22:03 Poznati Da li da LJULJA ili da ŽULJA: Čola otkrio kakve žene ga PRIVLAČE i odovor nam se jako DOPAO
14:25 Poznati Keba uradio OBRVE od 70.000 dinara: Toliko je dobra TRANSFORMACIJA da mu i žene zavide!
14:00 Poznati Ceo Balkan je pevao JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO: Evo šta danas RADI i kako izgleda narandžasta devojčica iz LEGENDARNOG Čolinog spota
20:04 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
19:45 Horoskop Stiže nam Venera u Lavu i tu ostaje do jeseni: Samo jedan znak će pronaći ljubav svog života, ostale čekaju razvodi i svađe
19:17 Porodica Drugarice, otrovnice: Naš psiholog otkriva pet jasnih znakova da vas prijateljice mentalno i fizički uništavaju, a da toga niste ni svesni
18:14 Lepota i Moda Ova suknja je hit leta: Rasproda se čim se pojavi u prodavnicama, a mi smo pronašli najlepše modele
17:45 Lepota i Moda Sjajna kosa tokom leta nije nikakva magija: Uz par korisnih saveta zaštitite je od prejake sunčeve toplote