Nik Karter se oprostio od preminulog brata srceparajućom porukom: On je otkrio šta je ubilo Arona

K.Ć. Vesti 07.11.2022 09:05 0

Aron Karter je preminuo, a informacija o pevačinoj smrti potresla je svet šou biznisa

Nik Karter se oprostio od preminulog brata srceparajućom porukom: On je otkrio šta je ubilo Arona

Foto: Facebook/Nick Carter

Nekoliko sati nakon obelodanjivanja tužne vesti, Nik Karter, brat preminulog 35-godišnjaka, oglasio se u javnosti.

Aron Karter preminuo je u subotu u 35. godini. Podsetimo, pevač je pronađena mrtv u kadi, a uzrok smrti je utapanje. Sada se na mreži pojavio video, koji je objavio stariji brat slavne ličnosti, Nik Karter , poznat iz grupe Backstreet Bois .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Nik Karter je napisao:

"Srce mi je danas slomljeno. Iako smo moj brat i ja imali komplikovanu vezu, moja ljubav prema njemu nikada nije jenjavala . Uvek sam verovao da će se nekako ispraviti i naći pomoć koja mu je tako očajnički bila potrebna."

"Ponekad želimo da optužimo nekoga ili nešto za svoj gubitak. Ali istina je da su zavisnost i mentalne bolesti pravi zlikovci ovde", dodao je on.

"Nedostajaće mi brat više nego što iko može da zamisli. Volim te Čiz. Sada je tvoja šansa da konačno imaš mir kakav nikada nisi poznavao na Zemlji . Bože pazi na mog malog brata, molim te."

Aaron Karter

Aron Karter je rođen 7. decembra 1987. godine u Tampi, Florida, SAD. Muzičku karijeru je započeo kao dete, a sa devet godina objavio je prvi album. Od tada je snimio još tri albuma: "Aaron's Parti" (2000), "Oh Aaron" (2001) i "Another Earthkuake" (2002). U kasnijim godinama, mediji su pisali više o njegovim slavnim aktivnostima i privatnom životu . Godine 2009. učestvovao je u programu "Ples sa zvezdama". Godine 2017. objavio je svoj poslednji mini album pod naslovom "Ljubav".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Aron Karter je bio dečko glumice i pevačice Hilari Daf . Raskinuo je sa tadašnjom devojkom Medison Parker 2017. godine , a nekoliko dana kasnije otkrio se kao biseksualac. 2020. je najavio da će postati otac .

Aron Karter je poslednjih godina života imao problema sa zakonom, 2017. je uhapšen zbog vožnje pod dejstvom droge . Bilo je dosta polemike o njegovim problemima sa zavisnošću.

 

Komentari (0)
Loading