Bila je PRVA devojka Željka Joksimovića: U momentu najveće POPULARNOSTI, diva prelepog glasa je NESTALA sa scene, a razlog je PREVIŠE LIČAN

Vesti 29.09.2022 18:30 0

Ceca Slavković je bila jedna od najpopularnijih pevačica tokom 90-ih godina prošlog veka i na samom početku ovog milenijuma

Bila je PRVA devojka Željka Joksimovića: U momentu najveće POPULARNOSTI, diva prelepog glasa je NESTALA sa scene, a razlog je PREVIŠE LIČAN

Printscreen/Youtube

 

Za pevačicu Cecu Slavković mnogi su govorili – nit’ manje žene, nit’ većeg glasa. Nažalost, skoro više od decenije nismo joj čuli glas. Publici u amanet je ostavila dva albuma i povukla se sa scene, a bila je poznata i kao devojka Željka Joksimovića.

Naime, o njenoj i Željkovoj vezi brujalo se u javnosti, ali nikada nisu konkretno govorili jedno o drugom.

Inače, Cecu Slavković upamtili su kao pevačicu sa savršenim glasom, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa scene i iz javnosti.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere - objasnila je Ceca medijima svojevremeno svoju odluku.

Pevačica danas nastupa po beogradskim klubovima i izvodi muziku koju ona želi. Peva i prateće vokale za svoje kolege, ali evidentno je da više ne želi da se vrati muzici na način na koji je to nekad radila.

Jedna od poslednjih pesama koju je snimala je "Dan ili dva". U pesmi postoji stih koji kaže:

- Nije do mene, nije do treme, ne mogu više da se pretvaram, ti glumiš bolje i glavne role, od srca ja ti prepuštam, finale ću da prespavam. Kao što je opevala u pesmi, tako je bilo i u karijeri. Odlučila je da se pokloni publici i da prepusti drugima mikrofon.

- Postoji Svetlana Slavković zaljubljena u džez i soul i koja se trudila da uvek istera svoje, naspram Cece Slavković koja je tu da zabavi prisutne. Svetlana želi da ima kontrolu u svemu i drži do umetničkog principa, a Ceca je ta koja trči u publiku i grli ljude - opisala je sebe Ceca Slavković u jednom intervjuu.

Mnogi su se zapitali šta se desilo sa pevačicom. Kako je objasnila, nikad nije volela medijsku pažnju i shvatila je da takav život nije za nju.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading