Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : tviter

"Žena je NESTABILNA ako se*s prekine na pola, BEŽITE od takve": Mišljenje ovog dase je zgrozilo dame koje mu poručuju da je sve PREKO toga odnos NA SILU
12:30 Ispovesti

"Žena je NESTABILNA ako se*s prekine na pola, BEŽITE od takve": Mišljenje ovog dase je zgrozilo dame koje mu poručuju da je sve PREKO toga odnos NA SILU

Parfem
15:30 Ispovesti

"Ne zaslužuješ da MIRIŠEŠ tako ako nemaš PARE": Devojka polomila PARFEM koji je kupila na rate i sada je razapinju na mrežama

"Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"
09:30 Ispovesti

"Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"

DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE
20:07 Porodica

DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE

Muškarci, BRIJTE se ispod PAZUHA: Zamolila ih da BRIJAČ ne koriste samo za bradu i podigla "DLAKAVCE" iz Srbije na noge
16:05 Ispovesti

Muškarci, BRIJTE se ispod PAZUHA: Zamolila ih da BRIJAČ ne koriste samo za bradu i podigla "DLAKAVCE" iz Srbije na noge

"Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6)  joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar
11:13 Porodica

"Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6) joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar

Poznati se urotili protiv Maska, svi brišu Tviter naloge: Manekenka otkrila šta se dešava - "Ovo je septička jama puna mržnje"
18:30 Poznati

Poznati se urotili protiv Maska, svi brišu Tviter naloge: Manekenka otkrila šta se dešava - "Ovo je septička jama puna mržnje"

"Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA
11:25 Porodica

"Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA

"Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"
13:00 Ispovesti

"Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"

Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao
15:44 Ispovesti

Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao

Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom
19:55 Ispovesti

Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom

Kakva moraš biti SELJAČINA da kiseliš kupus u svom stanu?
13:50 Ispovesti

Kakva moraš biti SELJAČINA da kiseliš kupus u svom stanu?

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kapija
09:05 Dom i saveti

Otvorite vrata sreći: Domaćice širom Balkana prefarbavaju kapije – razlog je zapanjujući

punjene paprike
08:40 Dom i saveti

Samo jedna sitnica je tajna: Zašto su Mirine punjene paprike neuporedivo bolje od svih ostalih?

posteljina
20:52 Dom i saveti

Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!

ruzmarin
20:02 Dom i saveti

Baštovani upozorili: Ruzmarin najbrže propada ako ga posadite na ovom mestu

miš
16:56 Dom i saveti

Zaboravite otrov za miševe: Ova prirodna stvar je njihov neprijatelj broj 1, pobeći će zauvek!

watch-icon

Preporučujemo

kapija
09:05 Dom i saveti

Otvorite vrata sreći: Domaćice širom Balkana prefarbavaju kapije – razlog je zapanjujući

punjene paprike
08:40 Dom i saveti

Samo jedna sitnica je tajna: Zašto su Mirine punjene paprike neuporedivo bolje od svih ostalih?

hotel
08:15 Porodica

Svi to uzimaju iz hotela, a jedan par je uhapšen! Evo šta smete da ponesete iz sobe, iznenadićete se!

Brus Vilis
21:46 Poznati

Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi

kejti holms
21:20 Poznati

Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!

posteljina
20:52 Dom i saveti

Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.