"Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"

Vesti 31.10.2022 13:00 0

Žena se požalila da je prevarena i da nema nameru da ostavi muža, to je pokrenulo lavinu komentara

"Nije MUŠKO ako te ne prevari": Da, ovo je izgovorila jedna ŽENA, a mi smo u fazonu "alo Slavice, ne vređaj nam inteligenciju"

Shutterstock

 

Postoje teme poput "prevare" koje su vrlo nezavhalne za komentarisanje. Čak i kada mislimo da sve znamo o istoj, ipak, ne znamo. Prevara je individualna stvar. Svako je doživljava na svoj način. Za nekoga je prevara i ako se partner dopisuje sa drugom osobom ili ako joj uputi kompliment, a nekome nije ni kada ima intimne odnose sa nekim drugim, jer su u otvorenoj vezi ili u dogovoru. Ili odavno nema ljubavi, pa nema šta da boli.

A upravo o prevari su raspravljale žene na Tviteru i delile savete za to šta ako vas muž prevari?!

 

 

Naime, u sklopu novinskog naslova u kojem se nalazi ispovest žene koja govori da je muž vara, ovaj Tvit je pokrenuo polemiku, jer žena nema nameru da ga ostavi, veliki broj žena je rešio da iskaže svoje mišljenje i da da savet.

 

 

A u komentarima se pojavio i podatak iz 2018. godine da je Srbija zemlja prikrivenog patrijarhata, na šta su se žene nadovezale:

- Prema izveštaju UN WOMEN iz 2018 Srbija je zemlja ,,prikrivenog patrijarhata." Izgleda da je u međuvremenu izašao iz ormara.

Shutterstock

 

- Bolje ostati sasvog muža nego saneku džukelu.

Komentar koji je zasigurno privukao najviše pažnje. A i slatko nas je nasmejao. Žena je izabrala šta je za nju bolje, ali savetuje i druge.

Shutterstock

 

- Ne mogu da odu i nemaju gde, pa moraju sebi opravdavati zašto ostaju u takvom "braku". 

Ako ovu konstataciju korisnice Tvitera uzmemo u obzir, shvatimo da u moru ovih granično smešnih poruka ima i mogu tuge. 

 

 

Komentari (0)
Loading