15:30 Ispovesti Gospođo Ljiljana, zašto vam smeta Kristinina kratka haljina? Da li biste je tako "pljunuli" i da vam je ĆERKA?
12:47 Ispovesti Ljubica iz Novog Sada je otišla da kupi jaknu, a izašla UVREĐENA: "Mislili su da nemam para, nisam dobila ni DOBAR DAN"
19:30 Porodica Svi smo mi malo Ljubiša: Kada su u roditeljskoj grupi napisali da se kupuje poklon za Osmi mart, ON je uradio nešto PRESMEŠNO!
20:30 Ispovesti Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja
20:12 Ispovesti Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?
20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
18:30 Porodica Tinejdžeri na ŽURKAMA u Srbiji, nose narukvice različitih boja: Evo zasto je PLAVA prestravila sve roditelje
20:35 Ispovesti "Bolje da šetaš UNUKE nego tu džukelu": Bolje da ne zabadate nos u tuđe materice i tuđe živote
14:17 Porodica Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA
21:00 Ispovesti "Ostavio je ženu sa PETORO dece i oženio DRUGU": Majka LAVICA je u nemaštini ali ČESTITIM RADOM od njih napravila dobre LJUDE, Srbija PLAČE zbog njene priče
17:30 Ispovesti "Žene su uvek ŽRTVE muškaraca": Ovako je jedan Srbin romantično veče sa suprugom pokvario sa PIHTIJAMA
21:00 Ispovesti "Ne oslovljavaj me tako, ja sam za tebe gospođa": Odjednom je postalo NEDOPUSTIVO da se doktor roditelju obrati sa "MAJKO"
18:08 Zdravlje Ključ dugovečnosti se nalazi u ovom povrću: Jača srce, a povoljno utiče i na dijabetes
17:10 Poznati Otkrio kakva je majka kad se kamere ugase: Ben Aflek u retkom intervjuu ispričao sve ono što niste znali o Džej Lo!
16:27 Poznati Dobro se udala: Glumica je bila tužna što joj ćerka neće biti na venčanju, ali onda je tata smislio genijalan plan
16:00 Dom i saveti Tajna savršeno pržene ribe: Uvaljajte je u ovo i dobićete pravu hrskavu koricu kao u restoranu