15:30 Ispovesti Gospođo Ljiljana, zašto vam smeta Kristinina kratka haljina? Da li biste je tako "pljunuli" i da vam je ĆERKA?
12:47 Ispovesti Ljubica iz Novog Sada je otišla da kupi jaknu, a izašla UVREĐENA: "Mislili su da nemam para, nisam dobila ni DOBAR DAN"
19:30 Porodica Svi smo mi malo Ljubiša: Kada su u roditeljskoj grupi napisali da se kupuje poklon za Osmi mart, ON je uradio nešto PRESMEŠNO!
20:30 Ispovesti Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja
20:12 Ispovesti Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?
20:00 Ispovesti Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
18:30 Porodica Tinejdžeri na ŽURKAMA u Srbiji, nose narukvice različitih boja: Evo zasto je PLAVA prestravila sve roditelje
20:35 Ispovesti "Bolje da šetaš UNUKE nego tu džukelu": Bolje da ne zabadate nos u tuđe materice i tuđe živote
14:17 Porodica Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA
21:00 Ispovesti "Ostavio je ženu sa PETORO dece i oženio DRUGU": Majka LAVICA je u nemaštini ali ČESTITIM RADOM od njih napravila dobre LJUDE, Srbija PLAČE zbog njene priče
17:30 Ispovesti "Žene su uvek ŽRTVE muškaraca": Ovako je jedan Srbin romantično veče sa suprugom pokvario sa PIHTIJAMA
21:00 Ispovesti "Ne oslovljavaj me tako, ja sam za tebe gospođa": Odjednom je postalo NEDOPUSTIVO da se doktor roditelju obrati sa "MAJKO"
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću