Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom

K.Ć. Vesti 26.10.2022 19:55 0

Naišli smo na jednu vrlo zabavnu temu, koja je pokrenula ljude da komentarišu

Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom

Shutterstock

Jedna @Teomales1 je podelila na svom Tviter nalogu jedan savet, veoma poučan i koristan za žene koje vole da "švrljaju", a on ovako glasi:

"Žene, ako već varate muževe, birajte švalere sa istom krvnom grupom kao što je vaša ili muževljeva. Sad mi komšinica priča da joj se sin razveo posle 15 godina braka. Slučajno. Dete se razbolelo...."

Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom

Printscreen/Twitter

 

Tvit je brzo postao viralan, a komentarima nikad kraja. Ljudi su počeli da pišu svoja mišljenja na ovu temu. 

Ovo su samo neki od komentara: 

"Kaže jedan stari pedijatar, prof, da mnogo dece nisu deca od svojih očeva."

"Nije roditelj onaj ko te napravio ili rodio već onaj ko te podigao i odgajio. Teško tom detetu. Nadam se da ga se, sada već očuh, neće odreći i da će mu sada pružiti još više ljubavi. Dete ne možeš prestati da voliš ako si ga podizao, čak i da saznaš da nije tvoje."

"Dete može imati krvnu grupu babe ili dede. Krvna grupa se nasleđuje kao i sve druge osobine. Standardna zabluda je da mora biti krvna grupa jednog od roditelja."

A dobili smo čak i tabelu iz koje možemo da naučimo o krvnim grupama:

 

 

"Mama i tata su bili A. Ja O. Kada je tata to saznao izbio je lom. Jedva sam mu iz neke knjige iskopala ovo. Jes mi otac, ali ja mu to ne bi oprostila na maminom mestu", piše ispod ove tabele.

A bilo je i onih koji su čuli za slična iskustva:

"Moj bivši kolega, posle 13 god. braka, posle poslednjeg porođaja bio u Sudanu i matematički "posumnjao" da beba nije njegova, uradio DNK za svo četvoro, troje dece nije njegovo. Od žene sa razveo, a svu decu zadržao kod sebe i ponaša(ju) se kao da su njegova. Deca za majku ne haju"

Šta vi kažete na sve ovo, kakav je vaš stav i kako biste se poneli da ste na mestu oca koji saznaje da deca nisu njegova?

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading