08:47 Ispovesti Tek ima velike planove: „Sa 74 godine sam u najboljoj formi u životu, a svaki dan jedem kolače i pijem vino, ovo su moja 2 najvažnija pravila“
17:41 Porodica Naknada za galamu i trčanje: Restoran naplaćuje roditeljima „kaznu“ ako se njihova deca ne ponašaju lepo
19:35 Ispovesti Najzgodnija baka podelila tajnu svog izgleda: Svakog dana uradi jednu stvar zbog koje izgleda bukvalno duplo mlađe!
12:05 Ispovesti Super baka mlati pare: Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi!
12:22 Ispovesti Odveo sam devojku na ručak kada se pojavio ON: Žena je PREBLEDELA, a nastavak priče je NEVEROVATAN!
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto