08:47 Ispovesti Tek ima velike planove: „Sa 74 godine sam u najboljoj formi u životu, a svaki dan jedem kolače i pijem vino, ovo su moja 2 najvažnija pravila“
17:41 Porodica Naknada za galamu i trčanje: Restoran naplaćuje roditeljima „kaznu“ ako se njihova deca ne ponašaju lepo
19:35 Ispovesti Najzgodnija baka podelila tajnu svog izgleda: Svakog dana uradi jednu stvar zbog koje izgleda bukvalno duplo mlađe!
12:05 Ispovesti Super baka mlati pare: Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi!
12:22 Ispovesti Odveo sam devojku na ručak kada se pojavio ON: Žena je PREBLEDELA, a nastavak priče je NEVEROVATAN!
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči