17:00 Poznati „Ne stidim se godina, celulita i viška kilograma“: Glumica (57) pokazala telo bez filtera i izazvala buru
09:29 Zdravlje Ovaj šejk treba da pijete svako jutro: Žene se kunu u njega jer topi celulit kao ništa do sad
21:28 Zdravlje Celulit može zaštititi od ovih opakih bolesti: Naučnici došli do izuzetnih otkrića, a evo šta su rezultati studije pokazali
09:37 Poznati Opušteno šeta celulit: Eva Longorija u brazilskom bikiniju pokazala kako izgleda prirodno telo žene od 49 godina
21:32 Porodica „Lepe nesavršenosti“: Evo šta muškarci prvo primete na ženi u krevetu, odgovori će vas iznenaditi
14:43 Lepota i Moda Otarasite se celulita za 2 nedelje! Pijte čaj od jednog voća, koža će brzo postati glatka i nežna
18:20 Lepota i Moda Po savetu dermatologa: Rešite se celulita na najlakši način bez grubih tretmana, provereno rešenje koje žene obožavaju!
17:14 Lepota i Moda Rešite se celulita kod kuće: Dermatolog otkrila koje četiri stvari stvarno pomažu
08:48 Lepota i Moda Celulit je noćna mora većine žena: Četiri navike koje će učiniti da vaša koža bude zategnuta i blistava
11:10 Lepota i Moda "Probala sam sve što postoji protiv celulita“: Čuvena manekenka oporavlja kožu po uzoru na Novaka Đokovića
13:02 Lepota i Moda Žene kažu da su im se smanjile strije: Pratile su ova četiri koraka i na plaži su pune samopouzdanja
22:00 Horoskop Sreća vam kuca na vrata: Ova 3 znaka će u četvrtak, 14. avgusta dobiti neviđene ponude, oslobađaju se tereta
21:33 Zdravlje Ima da spavate kao beba: Ova namirnica ne samo da se uspešno bori protiv nesanice, već je i prste da poližeš
21:01 Dom i saveti Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija
20:28 Poznati Vodio je buran život: Glumac koga zna cela Srbija otkriva kroz šta je sve prošao, dve stvari su ga zamalo uništile
20:00 Porodica Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 14. avgust: Strelci će da uživaju, Vodolijama stižu neočekivane prilike