20:00 Dom i saveti Gordon Remzi dao savete za najbolje testo na svetu: Evo u čemu je tajna najtraženije pice, od sada je i vi možete napraviti
12:19 Ispovesti „Kad sam zagrizla picu, zamalo zub da slomim!“ Skandalozan propust restorana digao ceo internet na noge
21:55 Dom i saveti Više je nikada nećete kupiti, biće kao one iz najboljih italijanskih pećnica: Ispravite ove greške i napravite najsavršeniju picu kod kuće
20:18 Dom i saveti Srećan Međunarodni dan pice! Za savršen ukus i teksturu popularnog jela ispratite 3 ključna koraka
20:33 Dom i saveti Curi nam voda na usta: Napravili su picu sa čak 1001 vrstom sira i ušli u Ginisovu knjigu rekorda!
09:00 Zdravlje Nutricioniskinja RAZBILA MIT: Bolje je pojesti parče PICE za doručak nego ovu "ZDRAVU" namirnicu
17:30 Dom i saveti Ovo je NAJSKUPLJA pica na svetu: Svaki komad košta više od 1.000 evra, OVO su tajni sastojci
19:30 Porodica Žena pozvala POLICIJU i naručila PICU: "Znao sam da nešto nije u redu, odmah sam poslao PATROLU na adresu"
07:35 Dom i saveti Ovako to rade bake iz ITALIJE: Napravite ukusno i vazdušasto testo za picu u samo par koraka
10:45 Dom i saveti Znate li čemu služi PLASTIČNI PREDMET na pici? Nije ukras, već ima praktičnu namenu
17:00 Poznati Madona skroz podetinjila: Objavila video uz pesmu za klince, a onda je otvorila usta i šokirala svet
16:42 Dom i saveti Nikada više gumene ili suve: Ovaj sastojak palačinke čini da budu vazdušaste i mekane
16:22 Horoskop Danas je pomračenje Sunca u Ovnu: Slede velike turbulencije, a ovaj znak je prvi na udaru!
15:50 Poznati Da li prepoznajete pevačicu na slici? Munjevito je skinula kilograme, promenila je lični opis
15:20 Zdravlje Ako ovako čuvate lekove, džaba ih pijete: Lekari kažu da je najbolje držati ih na ovom mestu
14:50 Poznati I muško i žensko se okretalo za njom: Ispod sakoa nije imala baš ništa, a tek suknja...