12:19 Ispovesti „Kad sam zagrizla picu, zamalo zub da slomim!“ Skandalozan propust restorana digao ceo internet na noge
21:55 Dom i saveti Više je nikada nećete kupiti, biće kao one iz najboljih italijanskih pećnica: Ispravite ove greške i napravite najsavršeniju picu kod kuće
20:18 Dom i saveti Srećan Međunarodni dan pice! Za savršen ukus i teksturu popularnog jela ispratite 3 ključna koraka
20:33 Dom i saveti Curi nam voda na usta: Napravili su picu sa čak 1001 vrstom sira i ušli u Ginisovu knjigu rekorda!
09:00 Zdravlje Nutricioniskinja RAZBILA MIT: Bolje je pojesti parče PICE za doručak nego ovu "ZDRAVU" namirnicu
17:30 Dom i saveti Ovo je NAJSKUPLJA pica na svetu: Svaki komad košta više od 1.000 evra, OVO su tajni sastojci
19:30 Porodica Žena pozvala POLICIJU i naručila PICU: "Znao sam da nešto nije u redu, odmah sam poslao PATROLU na adresu"
07:35 Dom i saveti Ovako to rade bake iz ITALIJE: Napravite ukusno i vazdušasto testo za picu u samo par koraka
10:45 Dom i saveti Znate li čemu služi PLASTIČNI PREDMET na pici? Nije ukras, već ima praktičnu namenu
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti
18:58 Lepota i Moda Srpkinje su odlepile za ovom frizurom: Vizuelno podmlađuje i prekriva sede, a lice čini blistavim
18:32 Poznati Dua Lipa u zagrljaju zgodnog frajera: Pevačica ovako provodi zimske praznike, pogledajte šta je stavila na glavu
18:00 Zdravlje Jelka može biti opasna u jednom slučaju: Ako primetite ove simptome, hitno se obratite lekaru
17:27 Lepota i Moda Ivanka Tramp se skinula u kupaći: Dok se mi smrzavamo, bivša prva ćerka slavi Božić na plaži u zavodljivom izdanju