17:58 Ispovesti "Ovo je pljačka usred bela dana!": Sendvič postao omraženi hit na mrežama, a evo zbog čega su svi pobesneli
17:51 Poznati Bogatstvo i slava nisu obezbedili srećan život, razmišljala o samoubistvu: Megan Markl otvorila dušu i ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela u kraljevskoj porodici?
18:20 Ispovesti Ne verujte svemu što vidite: Sara sa samo dve fotke raskrinkala influensere, ovo je pravo stanje stvari
17:02 Porodica Nemajka godine! Naterala sina da ovo uradi pred kamerom, samo da bi skupila što više lajkova, ljudi su zgroženi, hoće da je prijave policiji
21:26 Ispovesti Ljubav se ipak može pronaći i preko društvenih mreža: Upoznala ga je na Tinderu, priča kao iz bajke
14:50 Lepota i Moda Trikovi za pravilno poziranje na slikama: Ruka na boku, telefon odozgo i još par mini saveta da na fotkama izgledate zgodnije nego uživo
13:10 Ispovesti Naš prvi sastanak počeo je savršeno: A onda me je dečko u sred noći IZBACIO iz auta, završila sam u nekoj njivi u BORČI
16:30 Horoskop Prelepa Skarlet tvrdi da svi stvaraju LAŽNU sliku o sebi: "Ja sam nežan cvetić, to je PREVIŠE za mene"
14:11 Porodica Gledamo i ne verujemo šta čitamo: Dečko iz SRBIJE traži NORMALNU devojku, a svi se pitaju da li je on taj koji nije NORMALAN?
13:40 Ispovesti Da li biste zbog partnera ugasili profil na društvenim mrežama? Za neke je to najjednostavnija stvar, a drugi bi se radije odrekli partnera
20:40 Ispovesti Kada biste ponovo bili tinejdžer šta biste drugačije uradili? Evo šta kažu ljudi u našoj zemlji, najčešći odgovor uopšte nismo očekivali
19:45 Porodica Šta ŽENAMA treba dozvoliti, a da ih DRUŠTVO ne osudi? Ovo pitanje je izazvalo HAOS na INTERNETU, a evo kako su odgovorili PRAVI MUŠKARCI
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju