16:57 Dom i saveti Da li je slanina stvarno dobra: Iznenadićete se kada čujete kako utiče na vaše zdravlje
14:41 Dom i saveti Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Kad čujete šta kažu nutricionisti sve će nam biti jasnije
10:45 Poznati Holesterol ne raste od slanine i jaja: Skače i od ove 2 stvari koje su smrt za jetru i gomilaju masnoću
08:02 Dom i saveti Slanina i šunka pod lupom: Stručnjaci traže upozorenja na pakovanjima slična onima na cigaretama
11:44 Dom i saveti Profesionalni kuvar otkrio kako da pripremite savršenu slaninu: "Tajna nije u ulju, nego u vodi"
18:39 Zdravlje Kardiolog upozorava: Ako ne želite da vas srce izda, izbacite ove 2 vrste mesa iz jelovnika!
16:15 Dom i saveti NUTRICIONISTKINJA DALA PRECIZNU RAČUNICU Evo zbog čega su slanina, svinjska mast i luk su pravo blago za zdravlje
16:12 Zdravlje Kardiolog nikada ne jede ove 2 vrste mesa: Ako želite dugo da živite, izbacite ih iz jelovnika!
14:00 Zdravlje Kakvi morski plodovi, kakvi bakrači: Dr Raičević tvrdi da slanina može pomoći kod mršavljenja i poboljšati metabolizam
15:50 Dom i saveti Srbi podjednako jedu obe: Lekari otkrivaju koja slanina je zdravija - barena ili dimljena, razlika je u jednom sastojku
11:35 Zdravlje Ne plašite se kajmaka i slanine: Dr Ristić objašnjava šta utiče na porast masnoća u krvi, a Srbi ga masovno koriste
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!