10:04 Dom i saveti Stručnjak upozorava: Još ove nedelje stavite stari čaršav u baštu – evo i zbog čega
13:02 Dom i saveti Hladni talas udara: Veliki pad temperature donosi glavobolju, kostobolju i nervozu — evo kako će nas sve pogoditi
15:25 Zdravlje Dramatično upozorenje lekara: Vremenski rolerkoster lomi organizam – srce, pluća i psiha u crvenoj zoni
08:40 Zdravlje Svi na noge, jaknu na sebe i šetnja: Evo zbog čega je hodanje po hladnom vremenu "lek za srce"
14:30 Zdravlje U subotu najkritičnije, probijanje rekordne temperature: Doktori upozoravaju- Ovi lekovi i vrućina mogu biti kobna kombinacija
14:05 Zdravlje Stiže toplotni talas, za vikend i preko 30: Doktorka iz Hitne pomoći upozorava, "teške kupovine" nikako
14:13 Dom i saveti Da li poneti kišobran ili ne? Evo šta zaista znači procenat kiše u vremenskoj prognozi, nije ono što mislite
15:55 Zdravlje "Ne junačite se": Nagli skok temperature iz minusa u plus može biti opasan za ovu grupu ljudi, lekari savetuju ovo piće
11:47 Zdravlje Hoće li nas proleće u januaru "dotući": Doktor iz Hitne pomoći otkriva šta je ključno da bi imali manje posledice po zdravlje
12:04 Zdravlje Sa temperaturom raste broj suicida: Dr Stašević Karličić i meteorolog Sovilj otkrili kako vrućina menja ljude
13:06 Ispovesti Ceo život POGREŠNO tumačimo VREMENSKU PROGNOZU: Da smo ovo znali ranije, sve bi bilo mnogo LAKŠE!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac