19:55 Dom i saveti Kako možete nanjušiti kišu bolje od životinja? Pitanje koje se proteže kroz vekove — mit ili istina?
14:28 Porodica Šta znači kada pada kiša na Svetog Iliju? Da biste zaštitili dom potrebna su vam ova dva predmeta, a ovo nikako ne smete da radite
16:45 Lepota i Moda Kada iznenadi letnji pljusak, dočekajte ga spremni: 4 saveta za autfit za kišno vreme
13:20 Zdravlje Kako se nositi sa velikom vlagom: Saveti doktora iz Hitne pomoći, "ne izlazite napolje u udarnom periodu"
10:15 Lepota i Moda Ukrotite kosu po kišovitom danu: Frizerski trikovi kako da vam vlaga ne uništi frizuru čim izađete iz kuće
09:36 Porodica Šta znači kada pada kiša na Svetog Iliju? Danas ovo nikako ne smete da radite, a da biste zaštitili dom, potrebna su vam dva predmeta
20:00 Porodica Na NEBU iznad Srbije pojavila se DUGA: Evo šta da uradite kada je vidite i SREĆA vam je zagarantovana
16:30 Porodica Da li mobilni telefoni PRIVLAČE gromove? Rešeno jedno od najvećih SUJEVERJA u Srbiji, evo šta je tačno
13:06 Ispovesti Ceo život POGREŠNO tumačimo VREMENSKU PROGNOZU: Da smo ovo znali ranije, sve bi bilo mnogo LAKŠE!
23:00 Zdravlje "To je PSIHOLOŠKO pitanje": Zašto kiše više padaju VIKENDOM, kada smo mi sloboni i besposleni?
15:58 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka su prave pametnice: Misle brzinom munje, a probleme rešavaju očas posla!
15:29 Zdravlje Neurolog upozorava: Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji
14:59 Dom i saveti „Imam 50 godina i prvi put to čujem“: Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude
14:28 Ispovesti Život mi posle toga više nije bio isti: Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo
13:46 Dom i saveti Kako skinuti fleke sa stolnjaka: Oni požuteli će postati beli kao sneg kada ih operete ovim prirodnim sredstvom!
13:15 Zdravlje Stručnjak za hranu Marija Rakić Ljubomirović: Ako ovo primetite na krompiru, ne jedite ga, jer može izazvati trovanje