08:10 Porodica Od studentskog susreta do porodice: Ivana i otac Predrag 14 puta se kućili, izrodili troje dece, a imaju jedinstven pristup vaspitanju
14:45 Ispovesti Doći ćeš ti kod mene! Polako... strpljiv sam ja!: Hit priča oca Peđe kod sudije za prekršaje, "ispovedi me žena začas"
17:28 Porodica Kako jorgan čuva brak? Otac Predrag Popović dao lekciju koja svim parovima treba da bude zvezda vodilja
11:07 Porodica Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!
10:52 Poznati Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)
10:27 Dom i saveti Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"