13:00 Zdravlje Za 2 sekunde proverite da li vam je visok holesterol: Doktorka otkrila TEST koji je nepogrešiv, a radi se kod kuće
16:05 Porodica Optička iluzija koja je zaludela svet: Ako za 15 sekundi vidite šta je na slici, vi ste genije!
12:36 Zdravlje Za 5 sekundi saznajte da li će vam srce stradati: Ovaj brzi test možete uraditi i kod kuće
10:29 Zdravlje Doktor mi je rekao da stegnem pesnicu: Za tri sekunde čovek je znao sve o meni i mojim problemima
12:44 Dom i saveti Koliko dugo ćete živeti? Test od 10 sekundi može da vam predvidi životni vek, uradite ga kod kuće
16:15 Zdravlje Brzi test palcem spasava život: Ako možete da uradite ovo, morate se hitno javiti lekaru
13:11 Zdravlje Koja žena je najstarija? Ovaj brzi test otkriće sve o vašoj ličnosti, pa čak i ono što o sebi niste ni znali
09:25 Zdravlje Da li možete da dotaknete nožne prste dok stojite? Proverite da li je vaše telo u problemu, ovaj test otkriva zdravstvene tegobe
15:30 Zdravlje Za 3 sekunde proverite da li vam je visok holesterol: Doktorka otkrila test koji je nepogrešiv, a radi se kod kuće
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad