12:09 Dom i saveti Kako se rešiti puževa u bašti: Upotrebite 2 namirnice koje inače bacate, oteraće ih zauvek od povrća i cveća!
18:30 Dom i saveti Nikad lepša bašta: U đubrivo dodajte sitnicu iz kuhinje koja se obično baca, biljke će porasti sa tili čas
14:34 Dom i saveti Privucite leptire u svoju baštu: Dovoljno je samo 1 biljku da posadite i nastaće prava harmonija boja
21:59 Dom i saveti Kako se rešiti crva u letini? Oterajte ih zauvek od povrća, voća, ali i od žitarica
17:58 Dom i saveti Paradajz bude slađi kada rodi, a ostale biljke rastu kao iz vode: Evo kako su naše bake imale najplodnije bašte i to bez pesticida i hemikalija
08:10 Dom i saveti Rešite se korova bez motike: Primenite ovaj stari baštenski trik i neće više nicati!
14:10 Dom i saveti Kako stari baštovani teraju puževe iz bašte: Samo ostave ovo povrće da prenoći u vrtu i reše problem
17:58 Dom i saveti Zaboravite na čupanje: Korov više neće praviti problem, samo uradite ovo i uživajte u lepoti svoje bašte
20:32 Dom i saveti Izaberite pravo vreme: Nikada nemojte kositi travu u ovom periodu, sigurno ćete je uništiti
20:52 Dom i saveti Rod će biti prebogat: Đubrivo od ove namirnice je prirodni eliksir za sve biljke u bašti
11:35 Dom i saveti Zakopajte ovu jeftinu namirnicu oko ruža: Poljski miševi im neće ni prići, a one će bujati sve do kasne jeseni!
10:56 Dom i saveti Nikako ih ne bacajte, nemate pojma koliko su korisne: Znate li zašto kore od banane treba zakopati u baštu?
14:01 Zdravlje Dr Stanković kaže da ove dve voćke najviše goje: Sadrže mnogo šećera, a Srbi ih tamane
13:32 Ispovesti Radim kao dadilja kod milionera: Evo šta sve moram da uradim za ogromnu platu, a šta mi je strogo zabranjeno
13:05 Poznati Bijonse prekinula nastup: Pevačica napravila haos u sred turneje, sve je stalo kada je spomenula 2 osobe
12:42 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, blago vama: Druga polovina juna je vaša, ostvarićete sve što poželite!
12:12 Ispovesti Zaova me je prevarila: Došla sam kod nje nakon smrtnog slučaja, a ona mi umesto utehe rekla ovo
11:51 Dom i saveti Tri biljke za sunčane terase: Cvetaju celo leto, podnose visoke temperature i izgledaju fantastično